Kalesija 15°

Zbog komentara, Milisav Garić policiji prijavio Džemila Subašića

garicMilisav Garić predsjednik UG “Agrorazvoj” iz Gojčina jučer se obratio u PU Kalesija te je prijavio Džemila Subašića zbog prijetnji koje mu je navodno upućivao u komentarima na društvenoj mreži facebook. On je u prijavi naveo i da mu je Subašić prijetio smrću kao i njegovoj porodici, te je zbog straha da to i ne ispuni sve prijavio policiji.

Inače “prepirku” koju su vodili Garić i Subašić, Garić je dostavio u PU Kalesija kao i sliku facebook profila Džemila Subašića gdje je podijelio video akcija Gazija na Visu

Kako Kalesija online saznaje Graić se prije nekoliko dana obratio i PU Kalesija tražeći informaciju o tome zašto je policajac hodao oko groblja gdje su sahranjeni Srbi i kojim povodom.

Milisav Garić je od ranije u Kalesiji poznat kao podnosilac prijava protiv policajaca, komšija i građana zbog njegove navodne “ugroženosti”.Podsjećamo Garić je prije nekoliko dana kada smo objavili priču o nekadašnjem borcu Armije RBiH Goranu Ikiću-Ćiri u svojim komentarima vrijeđao istog napisavši da će mu pomoći ukoliko se pravilno prekrsti i slično što je izazvalo revolt kod patriota i njegovih saboraca.

garic

 

Znate nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
[contact-form-7 id="257132" title="Report error"]

Komentari

Kalesija: Otvorena savremena benziska pumpa i autobuska stanica, inves …

Rezultati prvog upisnog roka u školsku 2024/2025. godinu u MSŠ Kales …

Senad Mujkanović: “Zadovoljni smo postignutim rezultatima, resp …

Invaliditet kao motiv za uspjeh: Živiničanin Nijaz Noćajević preds …

Umjesto haljinica i košuljica obukli trenerke: Učenici petih razreda …

Srce djeteta je ogromno! Bajramsku radost djeca iz živiničkog vrtić …

CLOSE
CLOSE