Site iconNEON Televizija

Zbog komentara, Milisav Garić policiji prijavio Džemila Subašića

Zabrinuti Garić: "Imaju puteve, struju..."

Zabrinuti Garić: "Imaju puteve, struju..."

garicMilisav Garić predsjednik UG “Agrorazvoj” iz Gojčina jučer se obratio u PU Kalesija te je prijavio Džemila Subašića zbog prijetnji koje mu je navodno upućivao u komentarima na društvenoj mreži facebook. On je u prijavi naveo i da mu je Subašić prijetio smrću kao i njegovoj porodici, te je zbog straha da to i ne ispuni sve prijavio policiji.

Inače “prepirku” koju su vodili Garić i Subašić, Garić je dostavio u PU Kalesija kao i sliku facebook profila Džemila Subašića gdje je podijelio video akcija Gazija na Visu

Kako Kalesija online saznaje Graić se prije nekoliko dana obratio i PU Kalesija tražeći informaciju o tome zašto je policajac hodao oko groblja gdje su sahranjeni Srbi i kojim povodom.

Milisav Garić je od ranije u Kalesiji poznat kao podnosilac prijava protiv policajaca, komšija i građana zbog njegove navodne “ugroženosti”.Podsjećamo Garić je prije nekoliko dana kada smo objavili priču o nekadašnjem borcu Armije RBiH Goranu Ikiću-Ćiri u svojim komentarima vrijeđao istog napisavši da će mu pomoći ukoliko se pravilno prekrsti i slično što je izazvalo revolt kod patriota i njegovih saboraca.

 

Exit mobile version