Kalesija 18°

Trener Dinama uoči utakmice sezone: Čuo sam se s Mamićem, kaže da “nije odavde”

Trener Dinama Damir Krznar uoči utakmice četvrtfinala Evropske lige protiv Villarreala rekao je da s bivšim trenerom Zoranom Mamićem nije pričao o ovom susretu, već da su razgovarali o plaži u Dubaiju na kojoj su zajedno provodili vrijeme.

Dinamo će na Maksimiru od 21 sat igrati najvažniju utakmicu sezone, a trener Krznar između ostalog je rekao kako mu je ovu utakmicu puno teže spremiti nego onu protiv Tottenhama u osmini finala, gdje su Modri uspjeli nadoknaditi zaostatak od 2:0 i proći među osam najboljih u ovom takmičenju.

Također, odgovorio je na pitanje da li je komunicirao sa Zoranom Mamićem koji je trenutno u Dubaiju i još uvijek se nije vratio u Hrvatsku.

“Da, čuli smo se, ali smo više pričali o plaži na kojoj smo u Dubaiju zajedno bili. Iznio sam mu nekoliko ideja za utakmicu, a on mi je samo odgovorio: ‘Nisam odavde'”, rekao je Krznarna konferenciji za medije.

Podsjećamo, Krznar je ranije radio kao pomoćnik Mamiću na klupi Dinama, ali i Al Nassru, Al Ainu i Al Hilalu, gdje je ovaj hrvatski trener također radio.

Znate nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
[contact-form-7 id="257132" title="Report error"]

Komentari

Kalesija: Otvorena savremena benziska pumpa i autobuska stanica, inves …

Šta podrazumijeva putničko zdravstveno osiguranje i kada trebate pod …

Bajramska čestitka: JU Centar za socijalni rad Kalesija

Bajramska čestitka: BKC “Alija Izetbegović” Kalesija

Bajramska čestitka: MM Metal Kalesija

Bajramska čestitka: „UNIS-TOK“ d.o.o. Kalesija

CLOSE
CLOSE