Kalesija 31°

Ognjen Tadić na svom Facebook profilu objavio sliku M. Dodika na wc šolji sa “omiljenim novinama”

Potpredsjednik SDS-a Ognjen Tadić juče se na svom “Facebook” profilu javnosti predstavio uvredljivom ilustracijom na kojoj predsjednik RS Milorad Dodik sjedi na wc šolji i čita “Glas Srpske”.
“Facebook” profile imaju mnoge javne ličnosti i političari u regionu i svijetu, ali ih nikada niko od njih nije koristio za sličnu vrstu komunikacije kao što je to uradio Tadić, piše “Glas Srpske” u izdanju od utorka. “Facebook” profili političarima služe za slanje političkih poruka i ideja.


Na profilima političara uglavnom su biografije, vijesti o aktivnostima, fotografije iz kampanja i susreta sa drugim političarima. “Facebook” profili političara su jednosmjerni i uglavnom nema komunikacije sa prijateljima sa mreže.

Visoki funkcioner SDS-a jedan je od rijetkih koji nije ozbiljno i odgovorno shvatio sopstvenu promociju na najpopularnijoj društvenoj mreži. Na pitanje “Glasa Srpske” šta ova ilustracija treba da znači i kakvu političku poruku njome šalje, Tadić je odgovorio da ne treba da “patološki doživljavamo tu situaciju”.

“Nemam pojma o čemu se radi, shvatite. Obrišite vi ako hoćete, ako vam smeta”, rekao je Tadić, iako je na zidu njegovog profila jasno i vidljivo da je lično postavio prostačku ilustraciju, navode iz “Glasa Srpske”.

Tadić je juče poslijepodne, nakon razgovora sa novinarom “Glasa Srpske”, ilustraciju uklonio sa “Facebook” profila.

Znate nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
[contact-form-7 id="257132" title="Report error"]

Komentari

Kalesija: Otvorena savremena benziska pumpa i autobuska stanica, inves …

Saradnja Federalnog ministarstva okoliša i turizma s predstavnicima n …

Zbog neninih dimija zavolio tradiciju: Dženan Čekić (21) narodnu no …

Zdravstveni radnici u Sarajevu sutra izlaze na protestnu šetnju, tra …

Putevi u BiH: Na graničnim prelazima promet putničkih vozila protič …

Servisne informacije iz Živinica (19. 6. 2024.)

CLOSE
CLOSE