Kalesija 25°

Hasan Hadžić sportista godine u Kalesiji

Hasan Hadžić sportista godine u Kalesiji

Hasan Hadžić sportista godine u Kalesiji

U sali BKC-a „Alija Izetbegović“ u petak održana je lo petnaesta jubilarna manifestacija izbora sportiste godine u Kalesiji. Za najboljeg i najuspješnijeg sportistu općine Kalesija za 2010 godinu izabran je juniorski reprezentativac Bosne i Hercegovine u kick boxingu i član KBV „Bosna“ Kalesija.

Napominjemo da je Hasan Hadžić „SVJETSKI PRVAK“, a titulu Kepung najboljeg osvojio cheap jerseys je u Škodskoj u dvije discipline i to „ful-kontakt“ i K-1 pravila.

U konkurenciji invalidnog sporta ove wholesale jerseys China Affiche godine najbolju poziciju je izborio 1926 Mumin Avdić član Sportskog invalidskog odbojkaškog kluba „14.maj“ Kalesija.

U konkurenciji cicibanki prvo mjesto je pripalo Naidi Kulanić, dok je drugo mjesto pripalo Azri Aščić, a treće mjesto zauzela je Adelisa Hamidović sve članice karate kluba „Bosna-Kalesija“.

U kategoriji cicibana titulu najboljeg ponio je mladi fudbaler iz nogometne škole „Bosna“ Kalesija, Miralem Ramić za čije usluge su zainteresovani u Sarajevu, Splitu, Hajduku pa čak i u Francuskoj. Drugi je Vedad Sahanić član karate kluba „Bosna-Kalesija“, dok je Giveaway treće mejsto zauzeo Anes Trle član KBS „Golden Team“ Kalesija.

Kada su u pitanju priznanja za cicibane u kategoriji ekipno, titulu wholesale nfl jerseys najboljih ponijela je wholesale nfl jerseys ekipa Karate kluba „Bosna-Kalesija“, drugo mjesto pripalo je FK „Bosna“, dok je treće mjesto pripalo Školi fudbala „Respect“ Kalesija.

Najbolji pionir u Kalesiji u pojedinačnoj kategoriji je cheap jerseys Mirsad Pilavdžić iz Rainaca Gornjih član Košarkaškog kluba „Bosna“ world! Kalesija, dok je najbolja pionirka Majda Zulić iz Petrovica Gornjih članica cheap mlb jerseys Karate kluba „ Bosna-Kalesija“. U ovoj cheap jerseys kategoriji, ekipno, ove godine najviše je postigla ekipa ŽOK „Bosna“ Kalesija.

U konkurenciji kadeta cheap jerseys najbolja je Amra Babajić iz Tojšića, članica Kluba borilačkih sportova „Golden Team“ Kalesija, dok je najbolji kadet Amar Babajić također član istog kluba. Najbolja ekipa u kadetskoj konkurenciji je ekipa Karate kluba „Bosna-Kalesija“.

Najbolji u Kalesiji juniori su Amra Ajdinović Worthy iz Kalesije članica Sportskog ribolovnog društva „Manjić“, dok je najbolji junior Hasan Hadžić član KBV „Bosna“ Kalesija. Najbolja ekipa u ovoj konkurenciji je ekipa FK Bosna Kalesija koja u sezoni 2010/2011 cheap jerseys China zauzima lidersku poziciju na tabeli Kantonalog prvenstva u nogometu.

U izboru za najbolju osnovnu školu u sportskim aktivnostima prvo mjesto zauzela je Osnovna škola „Rainci Gornji“. U kategoriji iskusnih sportista i sportskih radnika wholesale jerseys u Kalesiji dodjeljena su priznanja za kategoriju najuspješniji trener po ocjeni stručnog žirija to mjesto je pripalo Edini Hasanović iz Miljanovaca wholesale nfl jerseys koja je trener Karate kluba Inspire „Bosna-Kalesija“. Najuspješniji sportski radnik je Ramiz Tubić predsjednik Sportskog ribolovnog društva „Manjić“ Kalesija, dok je posebno priznanje za rad u sportu dodjeljeno sportskom radniku Izetu Bukvareviću članu kolektiva Osnovne škole Kalesija. Ovogodišnje posebno fringilla priznanje zasluženo je pripalo Fetahu Hujduru iz Hrasna Gornjeg koji se cheap nba jerseys aktivno nalazi u cheap jerseys sportu od 2000. godine u FK „Sloga“ iz Tojšića. Sportski savez općine Kalesija posebno priznanje dodijelio je i Seidu Aščiću iz Vukovija Gornjih koji je najstariji sportski radnik na području naše općine. Formirao je prvi sportski kolektiv na našem području, bio je to FK „Sloga“ Tojšići.

U kategoriji seniorki titulu najbolje ponijela je Erna Šarić članica Download ŽOK „Bosna“ Kalesija, a predložena je od strane svog kluba uz obrazloženje da je najbolja odbojkašica. Najbolji senior na području općine Kalesija je Jasmin Požegić iz Rainaca Donjih član OK „Bosna“ Kalesija, dok je titulu najbolje seniorske ekipe ponijela ekipa OK „Bosna“ Kalesija.

U kulturno zabavnom programu prisutne je zabavljao pobjednik „Operacije Trijumf“ Adnan Babajić kao i KUD „Halisije“ Kalesija. Treba napomenuti da su se manifestaciji najboljih sportista odazvali mnogi gosti i sportisti iz Kalesije, među kojima prvak u K-1 kategoriji Senad Hadžić kao i selektor Ženske odbojkaške reprezentacije Hamid Subašić.

Oganizator izbora najboljeg sportiste u Kalesiji je „Sportski savez“ Kalesija, a generalni pokrovitelj je općinski načelnik Rasim Omerović.

#gallery-1 {
margin: auto;
}
#gallery-1 .gallery-item {
float: left;
margin-top: 10px;
text-align: center;
width: 33%;
}
#gallery-1 img {
border: 2px solid #cfcfcf;
}
#gallery-1 .gallery-caption {
margin-left: 0;
}

Znate nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
[contact-form-7 id="257132" title="Report error"]

Komentari

Kalesija: Otvorena savremena benziska pumpa i autobuska stanica, inves …

Počelo “Kalesijsko ljeto”: Mališani uživali u igri sa …

Poništen Javni konkurs za prijem u radni odnos u JU BKC „Alija Izet …

VIDEO/Džemat Vukovije Gornje: Poklon umra za džematliju Alić Fehima

Lakić o nestanku struje: Uspostavlja se napajanje, moramo biti oprezn …

Završen drugi upisni rok u MSŠ Kalesija, upisano 50 učenika

CLOSE
CLOSE