Kalesija 15°

Gay propaganda Ambasade SAD, pored svega

americki pederizamPovodom sve češćih upadno propagandnih aktivnosti ambasade SAD-a kojima pokušava bh. javnost, a posebno tradicionalno bošnjačko društvo “naviknuti” i “privoliti” na legalnost i legitimnost tzv. LGBT populacije, Aktivna bošnjačka mreža, kao bosanskohercegovačka nevladina organizacija, izdala je saopćenje za javnost:

Poznato je da su šest najvećih serijskih ubica u SAD-u bili homoseksualci. Između 1966. i 1983. god., 44% serijskih ubica bili su homoseksualci. Od 1971. pa do 1982., homoseksualci su u Vašingtonu izvršili 50% ubistava. Unutar svojih homoseksualnih zajednica, međusobno počine više zločina, nego li nasilju budu izloženi izvana.

Sad nas zovu i homofobima, lobirajući da smo poremećeni i iskompleksirani. Predstavljaju se miroljubivim, nježnim, simpatičnim i pasivnim. Pod sloganom slobode i ljudskih prava, samosažalijevanjem kupuju podršku intelektualnih, kulturnih i medijskih krugova. Sve to omogućava im ogromnu lobističku moć. Tvrde da su nenametljivi, međutim, nakon što se društveno afirmišu, vrše sveopšte promovisanje svojih izopačenosti i perverznosti.

Osnova njihove propagande je da su jednostavno “prirodno” takvi, iako nezavisna naučna istraživanja ne nalaze biološke, genetičke ni psihološke dokaze u korist homoseksualizma. Stvarni uzroci njihovo izopačenog životnog stila su u lošim odnosima s roditeljima i porodicom, rano homoseksualno iskustvo, neobičan razvoj, i društvena neprikladnost.

Ukoliko želimo sačuvati naše porodice od izobličavanja i obezvrjeđivanja, i zaustaviti raspad društvenog balansa i kohezije koji je prisutan svakim danom, pozivamo sve građane BiH da djeluju te se na svaki demokratski dozvoljen način organizirano i otvoreno suprotstave navedenim pošastima “savremenog” društva!

Ambasadu SAD-a pozivamo da se, s obzirom na to da su većinski tvorci tzv. Daytonskog sporazuma, za kojeg imaju i odgovornost, pozabavi važnijim društvenim i političkim pitanjima, te vrlo upečatljivim drastičnim primjerima kršenja ljudskih prava kao što je to, naprimjer, slučaj sa nanom Fatom Orlović te da ambasada iskoristi autoritet i zaustavi gradnju crkve na Budaku iznad Potočara, kaže se u saopćenju ABOM.

Vakat.ba

Znate nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
[contact-form-7 id="257132" title="Report error"]

Komentari

Kalesija: Otvorena savremena benziska pumpa i autobuska stanica, inves …

Vlada prihvatila tekst Kolektivnog ugovora o pravima i obavezama poslo …

Rezultati prvog upisnog roka u školsku 2024/2025. godinu u MSŠ Kales …

Senad Mujkanović: “Zadovoljni smo postignutim rezultatima, resp …

Invaliditet kao motiv za uspjeh: Živiničanin Nijaz Noćajević preds …

Umjesto haljinica i košuljica obukli trenerke: Učenici petih razreda …

CLOSE
CLOSE