Kalesija 13°

Lava Muffin

Intrigantno neodoljiv ekstra čokoladni muffin čija je sredina ispunjena finom tekućom čokoladnom kremom pokazao se kao pravi izazov za pripremu. Mnogima ne uspijeva dobiti dovoljno tekuću sredinu, ono što je bit ovog lava kolača. Da biste dobili taj efekt rijeke čokolade, potrebno je obratiti pozornost na nekoliko detalja. No unatoč tome priprema je brza i jednostavna, za samo desetak minuta, a muffini se moraju poslužiti dok su još topli.

lava-muffins-8c9bdc6fedd7fdfca654a88553e59faa_header

U pomoć vam priskače Dolcelina mješavina Lava Muffins. S pripremom krenite tako da mješavinu za kolač uspete u posudu i dodate jaje i vodu.

lava-muffins-d6a9957f3c18119d4426fbe04b2e747f_view_l

Sve zajedno miješajte električnom miješalicom (1 minutu) dok ne dobijete glatko tijesto. Tijesto kašikom rasporedite u kalupe za muffinse (8 kalupa).

 

lava-muffins-dc05f1c21503107007a90bd367e5acf4_view_l

 

Muffine pecite u pekari zagrijanoj na 220 °C 7 – 10 minuta ovisno kako mekanu sredinu kolača želite. Ne pecite duže od 10 minuta!

lava-muffins-0816801cbcc16dd3825ab59f77301e10_view_l

 

Pečene Lava Muffinse poslužite ODMAH dok je sredina još tekuća.

Za najbolji efekt kojim ćete očarati svoje goste Dolcela Lava Muffinse važno je pripremati neposredno prije posluživanja. Možete ih izmiksati, staviti u kalupe i držati u hladnjaku te staviti peći prije nego što moraju izaći na stol.

lava-muffins-254ed298f3eda3685412bce7141f73d0_view_l

 

Znate nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
[contact-form-7 id="257132" title="Report error"]

Komentari

Kalesija: Otvorena savremena benziska pumpa i autobuska stanica, inves …

Iz opticaja se povlače određene novčanice apoena 10, 20, 50 i 100 K …

Mjesec svjesnosti o dijabetesu: Ideja profesorice Nedimke Burgić da u …

Porasla nezaposlenost u Austriji

Oduzete cigarete i duhan na području Živinica, Bijeljine i Doboja

Porodica Sulejmanović jedina u regiji Birač uzgaja bundeve, zadovolj …

CLOSE
CLOSE