Kalesija 31°

Vratimo kalesijskoj Bosni stari sjaj, pomozimo im novčano, reklamirajmo se

bosna_mramor2U subotu na Gradskom stadionu u Kalesiji na rasporedu je prva utakmica u Drugoj ligi – Sjever gdje fudbaleri Bosne dočekuju prošlogodišnjeg ljutog rivala Mladost iz Malešića. No pored sezonskih karti koje su puštene u prodaju, pored navijača u pružanje pomoći ovom klubu mogu se uključiti i privatni poduzetnici sa područja naše općine. Uprava kluba je pripremila reklamne prostore 90×120 cm a cijena mjesečnog zakupa na stadionu iznosi svega 50 KM.

Kako je za naš portal potvrđeno prvi u pomoć klubu uključili su se čelnici Neon TV i Kalesija.online, a u narednih nekoliko dana očekuje se i postavljanje reklama na stadionu svih onih koji su do sada uplatili sredstva. Pravo na reklmau imaju sve pekare, mesnice, frizerskji saloni, caffe barovi te trgovinske radnje kao i svi oni koji se bave drugim djelatnostima poput taksi prevoza i slično.

Svi oni koji žele reklamu na Gradskom stadionu u Kalesiji mogu se javiti Emiru Huremoviću na 061 838 345 i Muhamedu Osmanoviću na 061 730 590.

Pomozimo zajedno fudbal u Kalesiji ulažući u mlade i talentirane osobe. Nek se čuje za vas i neka mnogi vide vašu reklamu.

Znate nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
[contact-form-7 id="257132" title="Report error"]

Komentari

Kalesija: Otvorena savremena benziska pumpa i autobuska stanica, inves …

Počeo upis studenata na Univerzitet u Tuzli

Saradnja Federalnog ministarstva okoliša i turizma s predstavnicima n …

Zbog neninih dimija zavolio tradiciju: Dženan Čekić (21) narodnu no …

Zdravstveni radnici u Sarajevu sutra izlaze na protestnu šetnju, tra …

Putevi u BiH: Na graničnim prelazima promet putničkih vozila protič …

CLOSE
CLOSE