Kalesija 25°

Uskoro u Domu zdravlja Kalesija nove ordinacije

U povodu Dana općine Kalesija, u ponedjeljak će biti upriličeno otvaranje proširenog dijela Doma zdravlja Kalesija, koji će značiti bržu i još kvalitetniju uslugu pacijentima. Naime, zahvaljujući direktoru ove ustanove Nusretu Sinanoviću, novi prošireni prostor će sadržavati ordinacije za fizijatriju, neuropsihijatriju, ordinaciju za očne bolesti kao i još jednu stomatološku ordinaciju.

Zahvaljujući direktoru i menadžmentu ove ustanove Dom zdravlja Kalesija je uznapredovao do te mjere da većinu nalaza i pretraga pacijenti mogu obavljati u Kalesiji, a ne kao što je slučaj bio do sada da to moraju čekati u Tuzli.

-Bilo je teško, ovo graditi na način na koji smo mi gradili većinom samofinansiranjem, ali eto uspjeli smo i zahvaljujući ovim prostorijama očekujemo da će i pacijenti biti zadovoljni istakao je za naš portal direktor JZU „Dom zdravlja“ Kalesija, Nusret Sinanović.

Otvaranje novih prostorija Doma zdravlja Kalesija, pozdravili su i ljekari koji su zaposleni u ovoj ustanovi  koji očekuju da će se u narednom periodu stvoriti uslovi da građani Kalesije sve zdravstvene preglede mogu vršiti u svojoj općini, a ne da idu u druge.

Otvaranje je planirano za ponedjeljak 23. maj u 13,30 sati.

Glavna sestra Doma zdravlja Kalesija Nasiha Kamerić i dir. Nusret Sinanović

 

Znate nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
[contact-form-7 id="257132" title="Report error"]

Komentari

Kalesija: Otvorena savremena benziska pumpa i autobuska stanica, inves …

Halid Hadžić osvojio prvo mjesto na “ARG Lipnica Open 2024R …

Poljoprivrednici zadovoljni prinosom i kvalitetom pšenice,brine ih š …

Angažovan 71 nezaposleni doktor medicine, projekat se nastavlja

Oglas za posao: Šivač Helena Chair

Deset godina nakon poplava u Kalesiji, ovih dana posljedice ostavlja p …

CLOSE
CLOSE