Kalesija 12°

Strava u Srbiji: Dječaka silovali brat, sestra, rođak i komšija penzioner

spovjest dječaka iz sela Brnjice u Srbiji šokirala je javnost. Nad 13-godišnjim M. M. seksualno su se iživljavali brat, polusestra, rođak i komšija penzioner. Zlostavljanje je jučer policiji prijavio otac dječaka, objavio je Blic.

Dječak je mjesecima skrivao da su ga seksualno zlostavljali njegovi najbliži. Potresna priča učenika sedmog razreda naprosto je šokirala policiju i radnike Centra za socijalni rad.

Kako piše Blic, dječaka su posljednjeg dana prošle školske godine zatekli u kući, dok mu je otac bio na poslu, i tu ga silovali.

“Moj sin je promijenio ponašanje i nisam znao šta se dešava. Postao je nervozan. Plakao je, vikao na komšiju, tjerao ga iz dvorišta. Prije mjesec dana mi je rekao šta mu se dogodilo. Teško mi je, ne mogu da vjerujem. Prijavio sam slučaj policiji, i on je ispričao sve do detalja. Nadam se da će neko da nam pomogne. Strah nas je i da ostanemo u kući”, ispričao je Marko, otac dječaka.

Otac i sin žive sami. Markova supruga je preminula prije pet godina.

Kako je mališan ispričao u policiji, “posljednjeg dana škole ga je u kući samog zatekao komšija. Htio je da gleda crtane filmove, ali ga je ovaj natjerao da skine gaće. Tada su u kuću ušli i brat, polusestra i rođak, pa su ga redom svi silovali.”

“Svi muškarci su mi to radili. Onda su mi prijetili da će da me zaklati ako kažem ocu. Mene je bolio stomak nekoliko dana, sve me je svrbilo i peklo, ali sam šutio. Tek sam prije nekoliko dana rekao ocu šta se desilo”, ispričao je dječak.

sarajevo-x

Znate nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
[contact-form-7 id="257132" title="Report error"]

Komentari

Kalesija: Otvorena savremena benziska pumpa i autobuska stanica, inves …

“Mladost” slavila pobjedu,”Sloga” i “Bos …

Juniori “Bosne” osvojili drugo mjesto na državnom prvenst …

Završen memorijalni turnir „Ibrahim Huremović i Dževad Ikanović …

Zekerija Jahja Salihović drugi na državnom takmičenju iz islamske v …

VIDEO/ Bez obzira na kišno vrijeme 65 mališana uzelo učešće na &# …

CLOSE
CLOSE