Kalesija 15°

Robin Williams pronađen mrtav

robin-williams_1Poznati američki glumac Robin Williams (63) pronađen je mrtav u svom domu u Californiji, javili su američki mediji.Kalifornijska policija proglasila je smrt slavnog glumca oko podne po lokalnom vremenu, a navodno se radi o samoubistvu.

Robin Williams je poznat po filmovima “Good Morning Vietnam”, “Dead Poet Society”, a dobitnik je Oskara za ulogu u filmu “Good Will Hunting”.

Njegov glasnogovornik je rekao da se borio s velikom depresijom, a u prošlosti je nerijetko govorio i šalio se na račun alkohola i droge. Nedavno se i vratio u rehabilitacijski centar u Los Angelesu.

“U ovom trenutku sumnjamo da se radi o samoubistvu, ali mora biti provedena detaljnija istraga da bi sa sigurnošću mogli proglasiti uzrok Williamsove smrti”, objavila je policija.

Supruga slavnog glumca Susan Schneider zamolila je da ga pamtimo po radosti koju je donio svijetu. Williams je imao troje djece iz prethodnih brakova.

Među prvima koji su Williamsovoj poridici izjavili saučeće bio je predsjednik SAD-a Barack Obama: “Williams je došao u naše živote kao vanzemaljac, ali je otišao dodirnuvši svaki element ljudskog duha”.

(Klix)

Znate nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
[contact-form-7 id="257132" title="Report error"]

Komentari

Kalesija: Otvorena savremena benziska pumpa i autobuska stanica, inves …

Vlada prihvatila tekst Kolektivnog ugovora o pravima i obavezama poslo …

Rezultati prvog upisnog roka u školsku 2024/2025. godinu u MSŠ Kales …

Senad Mujkanović: “Zadovoljni smo postignutim rezultatima, resp …

Invaliditet kao motiv za uspjeh: Živiničanin Nijaz Noćajević preds …

Umjesto haljinica i košuljica obukli trenerke: Učenici petih razreda …

CLOSE
CLOSE