Kalesija 24°

PS Kalesija: Saobraćajne nezgode u Miljanovcima i Memićima, pet krivičnih dijela i dva narušavanja javnog reda i mira

U protekla tri dana na području PS Kalesija dogodilo se pet krivičnih djela i to 31.01-2014. godine dva krivična djela ”krađe” u Donjem Hrasnu i Gornjim Raincima i jedno krivično djelo ”oštećenja tuđe stvari” u Jelovom Brdu, 01.02.2014. godine jedno krivično djelo ”povreda mira pokojnika” u Saračima i 02.02.2014. godine jedno krivično djelo ”teške krađe” u Vukovijama Donjim.

snapshot_20130609140755

Javni red i mir je narušen u tri slučaja i to dana 01.02.2014. godine svađom u fizičkim napadom na drugog u Hidanima, ponašanjem na naročito drzak način u Kalesiji Centru i ponašanjem na naročito drzak način u alkoholisanom stanju u Kalesiji Centru. Od strane službenika policije javni red i mir je uspostavljen u svim slučajevima te su protiv lica koja su remetila javni red i mir podnešene prijave za prekršaj.

U protekla tri dana na području PS Kalesija dogodile su se dvije saobraćajne nezgode i to dana 01.02.2014. godine na magistralnom putu Tuzla-Zvornik u Miljanovcima dogodila se saobraćajna nezgoda slijetanje sa kolovoza kojom prilikom je dvoje lica zadobilo lahke tjelesne ozljede te na vozilu pričinjena materijalna šteta i dana 02.02.2014. godine u mjestu Memići došlo je do saobraćajne nezgode u kojoj je učestvovalo jedno vozilo i pješak. Prilikom događanja saobraćajne nezgode pješak je zadobio lahke tjelesne ozljede.

Pored redovnih poslova i zadataka službenici policije PS Kalesija su radili po devet prijava ostalih događaja te su pružili dvije asistencije.

Kalesija.com

Znate nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
[contact-form-7 id="257132" title="Report error"]

Komentari

Kalesija: Otvorena savremena benziska pumpa i autobuska stanica, inves …

Halid Hadžić osvojio prvo mjesto na “ARG Lipnica Open 2024R …

Poljoprivrednici zadovoljni prinosom i kvalitetom pšenice,brine ih š …

Angažovan 71 nezaposleni doktor medicine, projekat se nastavlja

Oglas za posao: Šivač Helena Chair

Deset godina nakon poplava u Kalesiji, ovih dana posljedice ostavlja p …

CLOSE
CLOSE