Kalesija 23°

Pobjedniku “Zvezde Granda” zabranjen doček pored spomenika poginulim borcima!?

mirzaVeliki skandal potresa Srebrenik, a razlog je doček pobjednika najnovije sezone srpskog muzičkog rijalitija “Zvezde Granda” Mirze Selimovića u rodnom gradu!

Podsjetimo, talentovani Mirza je već drugi pobjednik ovog showa zaredom koji dolazi iz Bosne i Hercegovine (nakon Kakanjca Amara Jašarspahića – Gileta) i slično kao i Giletu u Kaknju, planira se i doček Selimoviću u Srebreniku.

Taj doček je planiran za sutra, u utorak 08.07.2014 na gradskom trgu u Srebreniku. A zakazani pobjednički koncert, kao onaj što je imao i njegov prethodnik Amar Gile, ovogodišnji pobjednik bi trebao imati 5. 8. ove godine.

No, bina koja je juče postavljena na trgu danas se sklanja i vraća ispred Doma kulture, gdje će izgleda najvjerovatnije biti održan doček.

Navodno je u Općini Srebrenik veteransko udruženje zabranilo da se doček organizuje na trgu ispred spomenika poginulim borcima.

Reakcije su različite. Dok neki odobravaju izmještanje pozornice, drugi kažu da su primjedbe licemjerne – i da je već bilo različitih zabavnih sadržaja pored spomenika, uključujući i one kad su dolazili gosti iz drugih država, te se vrlo rijetko mogu vidjeti oni koji su protestovali zbog Mirzinog dočeka kako odaju počast poginulim borcima – osim kad snima televizija i kad su u pitanju godišnjice piše doznajemo.com.

Znate nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
[contact-form-7 id="257132" title="Report error"]

Komentari

Kalesija: Otvorena savremena benziska pumpa i autobuska stanica, inves …

Sportske igre mladih u Kalesiji: Takmičenje u košarci, nogometu i od …

Sportske igre mladih nastavljaju se danas u Kalesiji

Putevi u BiH: Saobraćaj se odvija usporeno ili uz kraća zadržavanja …

Servisne informacije iz Živinica (24. 6. 2024.)

Servisne informacije iz Kalesije (24. 6. 2024.)

CLOSE
CLOSE