Kalesija 31°

Pao sa 14. sprata i prolazniku rekao: “Pomozi mi da se dignem”


Muškarac iz Detroita pao je kroz prozor sa 14 sprata zgrade u kojoj živi. Pad je preživio i trenutno se oporavlja u bolnici.

Spomenuta nesreća dogodila se u Detroitu, a muškarca je kako pada vidio slučajni prolaznik, kako leži na leđima pri svijesti. “Rekao je “Pomozi mi da ustanem”, a ja sam mu rekao da ne mogu i da ostane na mjestu dok ne stigne pomoć”, ispričao je za clickondetroit.com svjedok Irby Ferguson, prenosi Dnevnik.hr.

Komšinica Dana Kemp koja živi u istoj zgradi kaže kako nije vidjela pad komšije sa 14 sprata, ali je čula udarac u tlo. “Prozori su mi bili otvoreni i bio je propuh. Čula sam snažan udar i pomislila kako se radilo o automobilskoj nesreći. kad sam pogledala prema dole kroz prozor, vidjela sam tijelo kako leži na travi. Bilo je strašno, ali drago mi je da mu je ipak dobro”, ispričala je.

Muškarac je preživio pad i zbog mekoće travnate površine na koju je pao, a sreća je i u tome što je srećom pao na dio tla iz kojeg ne strši raznorazno korijenje, ili stabljike pokošenog korova.

Ostale komšije potvrdile su kako muškarac živi u toj zgradi sa majkom. Nakon nesreće prebačen je u bolnicu, ali njegovo zdravstveno stanje otad je nepoznato. Detroitska policija pokrenula je istragu oko uzroka nesreće.

24sata.info

Znate nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
[contact-form-7 id="257132" title="Report error"]

Komentari

Kalesija: Otvorena savremena benziska pumpa i autobuska stanica, inves …

Saradnja Federalnog ministarstva okoliša i turizma s predstavnicima n …

Zbog neninih dimija zavolio tradiciju: Dženan Čekić (21) narodnu no …

Zdravstveni radnici u Sarajevu sutra izlaze na protestnu šetnju, tra …

Putevi u BiH: Na graničnim prelazima promet putničkih vozila protič …

Servisne informacije iz Živinica (19. 6. 2024.)

CLOSE
CLOSE