Kalesija 15°

Osim dobrih rezultata koje postižu nogometaši, u Vukovijama Donjim realizuju se i mnogi drugi projekti za dobrobit kluba: Simpatizeri najveća podrška

Nogometaši FK “Mladost 78” Vukovije Donje ove sezone igraju jako dobro, te su trenutno na 4 mjestu na tabeli Prve lige TK. Prema informacijama kojima raspolažemo naredne sezone planovi su pojačati igrački kadar te pretendovati na vrh tabele. Osim dobrih utakmica, u klubu iz Vukovija Donjih radi se i na infrastrukturi.

U decembru je završeno renoviranje domaće svlačionice. Svlačionica je kompletno renovirana dakle keramika, zidovi, klupe, vješalice. U toku je zidanje drugog sprata na objektu na stadionu koji će služiti kao klupski restoran. Osim toga pokrenuta je akcija za kupovinu kosačice.” kažu iz kluba.

Skoro sve akcije “iznesu” simpatizeri kluba. Sudeći po objavama na Facebook stranici kluba i pomenute akcije koje su u toku naišle su na dobar odaziv navijača.

Prošle godine je uz pomoć simpatizera urađena i rasvjeta pola terena, i u narednom periodu se planira uraditi i druga polovica što se tiče rasvjete“.

Iz kluba su zahvalni svima onima koji svojim donacijama pomažu realizaciju projekata. Zahvaljuju se navijačima koji podržavaju momke na terenu i svi zajedno doprinose širenju pozitivne priče iz Vukovija Donjih. Jačaju klub i za generacije koje dolaze.

Podsjećanja radi, predsjednik kluba je Zaim Imamović trener Halil Mulahalilović.

Znate nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
[contact-form-7 id="257132" title="Report error"]

Komentari

Kalesija: Otvorena savremena benziska pumpa i autobuska stanica, inves …

Vlada prihvatila tekst Kolektivnog ugovora o pravima i obavezama poslo …

Rezultati prvog upisnog roka u školsku 2024/2025. godinu u MSŠ Kales …

Senad Mujkanović: “Zadovoljni smo postignutim rezultatima, resp …

Invaliditet kao motiv za uspjeh: Živiničanin Nijaz Noćajević preds …

Umjesto haljinica i košuljica obukli trenerke: Učenici petih razreda …

CLOSE
CLOSE