Kalesija 15°

“Misir čaršija”, u subotu nagrađuje svoje goste, 50% popusta za sve posjetioce

UR Zdravljak „Misir čaršija“

“Misir Čaršija” je ugostiteljski objekat koji se nalazi u G. Raincima, pored magistralnog puta Tuzla-Zvornik. Ovaj objekat je uređen u modernom stilu, a primjese orijenta daju posebnu draž ovom prostoru. Ukoliko želite provesti ugodne trenutke sa voljenom osobom, vašim prijateljima, poslovnim partnerima, pogledati utakmicu ili jednostavno želite popiti podnevsku kafu – “Misir Čaršija” je pravo mjesto za Vas.

U ponudi su espresso kafa, turska kafa,turski čaj,razne vrste čajeva, prirodni i gazirani sokovi, kao i ostala bezalkoholna pića. U ponudi su i domaći kolači, kao i nargila sa velikim brojem aroma po izboru.

Lokal može primiti 50-tak gostiju, a isti se može iznajmiti za posebne prilike; rođendanske proslave, proslave diplomskih radova, prezentacije i promocije, (…) i sve vrsta druženja u skladu sa kućnim redom.
U povodu proslave svog prvog rođendana,“ Misir čaršija“ spremila je iznenađenje za svoje goste, tako da će se u subotu (1.2.2014.god.) sve vrste pića, toplih napitaka, kolača, nargile i ostalog što je u ponudi prodavati po hit cijenama.
Kafa espreso/turska kafa samo 0,50 KM, čajevi/turski čajevi kapucino, mineralna voda po cijeni od 0,50 KM, topla čokolada,nescafa, kolači po cijeni 1,00 KM, sokovi (gazirani,negazirani,gusti) 1,00 KM, nargila samo 3,00 KM. Iz „Misir čaršije“ poručuju „dođite da zajedno uživamo u dobrom ambijentu i  što ljepše provedemo dane vikenda, dobro nam došli“.
Oni koji još uvijek nisu posjetili „Misir čaršiju“, ovo je dobra prilika da to učine i uvjere se u sve rečeno.
Za sve goste je obezbjeđen je i Wi-Fi.

Znate nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
[contact-form-7 id="257132" title="Report error"]

Komentari

Kalesija: Otvorena savremena benziska pumpa i autobuska stanica, inves …

Rezultati prvog upisnog roka u školsku 2024/2025. godinu u MSŠ Kales …

Senad Mujkanović: “Zadovoljni smo postignutim rezultatima, resp …

Invaliditet kao motiv za uspjeh: Živiničanin Nijaz Noćajević preds …

Umjesto haljinica i košuljica obukli trenerke: Učenici petih razreda …

Srce djeteta je ogromno! Bajramsku radost djeca iz živiničkog vrtić …

CLOSE
CLOSE