Kalesija 24°

Memorijalni nogometni turnir „MUSTAFA HUKIĆ – HUKA“

mustafa-hukic-15U znak sjećanja na jednu od tuzlanskih nogometnih legendi, velikog čovjeka i sportistu Mustafu Hukića – Huku sportski magazin „BH Tempo 09“ u saradnji sa N/FS TK, FK „Sloboda“ Tuzla i JU Gradski stadion „Tušanj“ u utorak i srijedu 09. iI 10. septembra 2014. godine organizuje tradicionalni Memorijalni nogometni turnir „Mustafa Hukić – Huka“.

Na turniru će nastupiti četri ekipe, dvije „Slobode“, domaća tuzlanska i gosti iz Užica“ (Srbija), sarajevski „Olimpik“ i ekipa „Sloge“ iz Simin Hana.

U polufinalnim susretima, u utorak 09. septembra od 14. 30 sati na stadionu „Tušanj“ snage će prvo odmjeriti „Olimpik“ iz Sarajeva i „Sloboda“ Užice dok će od 16. 30 biti odigran meč između „Slobode“ Tuzla i „Sloge“ iz Simin Hana. Drugog dana turnira u istim terminima, od 14.30 bit će odigrana utakmica za treće mjesto dok je finale planirano za 16.30 sati. Nakon finalnog susreta bit će održana ceremonija proglašenja najboljih ekipa, najboljeg strijelca i golmana turnira te proglašenje igrača koji svojom igrom najviše podsjeća na legendarnog Huku.

Znate nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
[contact-form-7 id="257132" title="Report error"]

Komentari

Kalesija: Otvorena savremena benziska pumpa i autobuska stanica, inves …

Halid Hadžić osvojio prvo mjesto na “ARG Lipnica Open 2024R …

Poljoprivrednici zadovoljni prinosom i kvalitetom pšenice,brine ih š …

Angažovan 71 nezaposleni doktor medicine, projekat se nastavlja

Oglas za posao: Šivač Helena Chair

Deset godina nakon poplava u Kalesiji, ovih dana posljedice ostavlja p …

CLOSE
CLOSE