Kalesija 15°

Mali Faris Hukić dobio bitku

farisMali Faris Hukić, koji se već nekoliko mjeseci liječi u klinici Arcibadem, u Istanbulu, nakon što mu je u Tuzli dijagnosticiran zloćudni tumor na mozgu, dobio je veliku bitku.

Nakon operativnog zahvata uspješno je prebrodio i postoperativni period i sve cikluse hemoterapija. Porodica Hukić je danas na Facebook stranici o tome obavijestila prijatelje i sve ljude koji su donirali novac za Farisovo liječenje.

– Obavještavamo vas sve da je Faris konačno završio sa procesom hemoterapija. Ovih pet mjeseci bili su zbilja naporni za sve nas. Bilo je dosta padova, teških trenutaka ali smo ih sve zajedno uspjeli prevazići. Naravn,o sve to ne bi mogli bez vaše pomoći. Ipak najveći heroj u svemu ovome je Faris, koji je izdržao ono što i odrasli teško podnose. Ipak proces njegove rehabilitacije i potpunog izliječenja biće još dug, ali je bitno da smo ovaj sigurno najteži korak ostavili iza sebe. Ostalo je da uradimo manje kontrole nalaza i, ako Bog, da veoma brzo smo zajedno sa vama, napisali su Hukići.

Humanitarni broj za Farisa je još uvijek u funkciji do juna mjeseca kada će ponovo morati doći u Istanbul na kontrolu, navodi porodica Hukić, a prenosi bportal.

Telefonskim pozivom na broj 090 292 071 donirate 3 KM.

Znate nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
[contact-form-7 id="257132" title="Report error"]

Komentari

Kalesija: Otvorena savremena benziska pumpa i autobuska stanica, inves …

Umjesto haljinica i košuljica obukli trenerke: Učenici petih razreda …

Srce djeteta je ogromno! Bajramsku radost djeca iz živiničkog vrtić …

VIDEO/ “Prije je u selu bilo 50 kuća, svima smo nosili kurbane& …

“Slatki petak” za Amara Subašića

“Sportske igre mladih” nastavljaju se 24.06. u Kalesiji/Prijavite …

CLOSE
CLOSE