Kalesija 23°

Kalesija online i caffe pizzeria “Est” vas nagrađuju

nagradaNastavljamo i dalje sa nagradnom igrom u kojoj nagrađujemo lajkove na fotografijama objavljenim na našoj službenoj facebook stranici. Ove sedmice naša galerija je prešla 15.000 pregleda, a najviše lajkova su prikupile tri djevojke sa foptografije. Kalesija online ovaj put zajedno u saradnji sa caffe pizzeriom “Est” koja se nalazi u Omegi (G.Kalesija) nagrađuje ove tri djevojke sa jednom velikom jumbo pizzom te sa tri pića po želji.

I ove subote smo na ulicama Kalesije, a iduće sedmice donosimo nove nagrade. Pobjednice trebaju na e-mail redakcija@kalesija.com da nam proslijede svoje podatke i broj telefona kako bi se dogovorili oko preuzimanja nagrade.

——————————-

Caffe Pizzeria Est se nalazi u G. Kalesiji u sklopu TC Omega, i može ugostiti 120 osoba. Prostor je klimatiziran, a obezbjeđen je besplatan parking za sve goste. Vlasnik je Senad Atlagić, koji ističe da su kvalitet i uslužnost na prvom mjestu. Pored mirne i ugodne atmosfere za goste sa djecom obezbjeđena je i igraonica gdje djeca mogu uživati dok vi doručkujete, ručate ili čak večerate. U ponudi je veliki izbor pizza, te jela sa roštilja, a tu su i neizostavni palačinci kao i veliki izbor sladoleda.

est

Znate nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
[contact-form-7 id="257132" title="Report error"]

Komentari

Kalesija: Otvorena savremena benziska pumpa i autobuska stanica, inves …

Sportske igre mladih u Kalesiji: Takmičenje u košarci, nogometu i od …

Sportske igre mladih nastavljaju se danas u Kalesiji

Putevi u BiH: Saobraćaj se odvija usporeno ili uz kraća zadržavanja …

Servisne informacije iz Živinica (24. 6. 2024.)

Servisne informacije iz Kalesije (24. 6. 2024.)

CLOSE
CLOSE