Kalesija 24°

FOTO: U smrskanom “Audiu” život izgubila dva mladića iz Donjih Rainaca

Dvadesetšestogodišnjaci Jasmin i Nedim Džafić iz Donjih Rainaca smrtno su stradali u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila sat vremena iza ponoći na dijelu magistralnog puta M4 u kalesijskom naselju Tojšići.

Kako je za Kalesija online potvrđeno Nedim je upravljajući putničkim motornim vozilom “Audi” nad istim izgubio kontrolu te je udario u drvo pored puta. Oba mladića su smrtno stradala na licu mjesta.

Uviđaj su obavili pripadnici PU Kalesija, a tijela su iz smrskanog automobila izvučena zahvaljujući vatrogasnoj jedinici Kalesija koja je morala sjeći lim kako bi se došlo do tijela. Na lice mjesta je izašao i doktor Doma zdravlja Mirza Delić koji je samo na licu mjesta mogao konstatovati smrt mladića.

Vijest o nesreći se brzo proširila među njihovim prijateljima, pa su tokom uviđaja i izvlačenja automobila čuli se jecaji i plač. O stradalima su imali samo riječi hvale ističući da su uvijek bili spremni pomoći i uvijek su bili spremni sve dati za prijetelje. Nedim je bio uposlen u firmi Unis Tok dok je Jasmin radio posao kod Šabana Mešića u Gornjim Raincima.

saobracajna1

saobracajna2

saobracajna3

saobracajna4

 

 

Znate nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
[contact-form-7 id="257132" title="Report error"]

Komentari

Kalesija: Otvorena savremena benziska pumpa i autobuska stanica, inves …

Halid Hadžić osvojio prvo mjesto na “ARG Lipnica Open 2024R …

Poljoprivrednici zadovoljni prinosom i kvalitetom pšenice,brine ih š …

Angažovan 71 nezaposleni doktor medicine, projekat se nastavlja

Oglas za posao: Šivač Helena Chair

Deset godina nakon poplava u Kalesiji, ovih dana posljedice ostavlja p …

CLOSE
CLOSE