Kalesija 30°

FOTO: Nakon prozivke fudbaleri Bosne krenuli sa treninzima

trening7Nakon što je u petak obavljena prozivka na Gradskom stadionu u Kalesiji već u subotu su odrađeni i prvi treninzi. Riječ je o pripremnim treninzima odnosno onim kondicionalnim, nakon čega će uslijediti i taktički dio priprema.

“Ja sam zadovoljan što mogu računati na sve igrače sa kojima smo uspjeli osvojiti prvu poziciju u jesenjem dijelu prvenstva te se nadam da ćemo istim tempom i nastaviti u proljeće”, kazao je za Kalesija online trener Ibro Mahmutović.

Za sada na pripreme nisu došli Anel Alibašić koji je u Međugorju na pripremama sa ekipom Željezničara, kao i Edin Kitić koji zbog ranije ugovorenih obaveza nije prisustvovao prvom treningu. S obzirom da je Anel Alibašić prošao već prvi dio priprema sa ekipom Željezničara te da je zadovoljio ukuse “plavih” postoji velika vjerovatnoća da će karijeru nastaviti na Grbavici, pa su u Bosni krenuli sa traženjem napadača.

Među seniorima našlo se i nekoliko juniora koji će pokušati da se nametnu treneru za nastavak sezone. Kada su u pitanju pojačanja Kalesija online saznaje intenzivno se vode pregovori sa Maidom Šmigalovićem iz Sloge (Tojšići) te bi ovaj fudbaler uskoro mogao obući dres kalesijske Bosne.

Znate nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
[contact-form-7 id="257132" title="Report error"]

Komentari

Kalesija: Otvorena savremena benziska pumpa i autobuska stanica, inves …

Zbog neninih dimija zavolio tradiciju: Dženan Čekić (21) narodnu no …

Zdravstveni radnici u Sarajevu sutra izlaze na protestnu šetnju, tra …

Putevi u BiH: Na graničnim prelazima promet putničkih vozila protič …

Servisne informacije iz Živinica (19. 6. 2024.)

Servisne informacije iz Kalesije (19. 6. 2024.)

CLOSE
CLOSE