Kalesija 29°

Fajko Kadrić prvom knjigom napunio salu BKC-a “Alija Izetbegović”

knjiga1Rijetke su manifestacije i promocije knjige koje mogu napuniti salu BKC-a “Alija Izetbegović” Kalesija. To je pošlo za rukom Fajki Kadriću koji je promocijom knjige “Ko još pjeva dok umire” popunio salu ove ustanove.

Inače promocija knjige je održana u okviru Kulturne manifestacije “Ikre”, a pored autora o knjizi su govorili i književnik Mehmed Đedović i Osman Halilović profesor bosanskog jezika i književnosti.

Kadrićeva prva knjiga

Inače ovo je Kadrićeva prva knjiga koju je napisao, a izdavač knjige Gradska biblioteka odnosno direktor ove ustanove Mehemd Hodžić ističe da je prezadovoljan saradnjom te da je prezadovoljan i posjetom na ovoj promociji.

“Riječ je o kvalitetnom štivu i mislim da svako ko je pročita bit će prezadovoljan kako je to sve Kadrić ukombinovao”, kazao je Hodžić za Kalesija online.

I sam autor je prezadovoljan posjetom na promociji knjige te je obećao da će i dalje pisati jer na taj način se neke stavri čuvaju od zaborava.

O knjizi u supertalitivima je govorio i književnik Mehmed Đedović koji je inače poznat kao “čovjek bez dlake na jeziku” koji je pohvalio autora te istakao bitnost ovakvog štiva.

 

 

Znate nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
[contact-form-7 id="257132" title="Report error"]

Komentari

Kalesija: Otvorena savremena benziska pumpa i autobuska stanica, inves …

Zdravstveni radnici u Sarajevu sutra izlaze na protestnu šetnju, tra …

Putevi u BiH: Na graničnim prelazima promet putničkih vozila protič …

Servisne informacije iz Živinica (19. 6. 2024.)

Servisne informacije iz Kalesije (19. 6. 2024.)

Javni konkurs za prijem u radni odnos u JU BKC „Alija Izetbegović …

CLOSE
CLOSE