Kalesija 14°

Konačni kraj?! Policija ispituje imovinu Cece Ražnatović, za kojom se izgubio svaki trag?!

Pjevačici Svetlani – Ceci Ražnatović (38) izgubio se svaki trag. Ne javlja se na telefon i ne pojavljuje se u javnosti. Čak i njena vila u ulici Ljutice Bogdana izgleda kao da u njoj niko ne živi.

“Ceca trenutno želi samo jedno. Da djecu i sebe zaštiti od pitanja i komentara. Naročito joj teško padaju priče da će morati da se isele iz kuće. Zbog toga se sklonila. Ne želi nikoga da čuje niti vidi. Čak se ni Miri Škorić, svojoj najboljoj drugarici, juče nije javljala”, kazao je za Kurir blizak prijatelj pjevačice.

Međutim, na pitanje gde se Ceca trenutno sakrila od očiju javnosti, on neuverljivo odgovara da je „u svojoj kući”.

I dok neki njeni prijatelji govore da Ceca nije napustila Beograd i da je jednostavno odlučila da neko vreme ne napušta vilu u ulici Ljutice Bogdana, u blizini Marakane, ima i onih koji tvrde drugačije.

“Ceca već danima nije u kući – kaže drugi njen blizak prijatelj, uz opasku da „joj je dosta svega”: “Spakovala je kofere čim se digla prašina oko optužnice i transfera fudbalera i otišla. Naravno, to ne znači da će bježati od optužnice, već da samo trenutno ne želi da odgovara na pitanja”, dodaje on.

Iako se godinama nagađalo da li će optužnice biti ili ne, Ceci je, osim optužbi da je učestvovala u nezakonitim prodajama igrača, naročito teško palo to što će morati i da dokazuje kako je stekla imovinu.

Posebna policijska jedinica za finansijske istrage već je dobila zeleno svjetlo od tužilaštva da pročešlja njenu imovinu. Prvi korak je popisivanje nepokretnosti, automobila, ali i provjera računa u zemlji i inostranstvu. Istragom će biti obuhvaćeni i njeni bliski srodnici, sestra Lidija Ocokoljić, ali i bivši saradnici Dragiša Binić i Jovan Dimitrijević.

Nekadašnji sportski direktor Obilića Dragoslav Šekularac, koji se nalazi na spisku svjedoka, kaže kako će se sigurno pojaviti na sudu, ali kako nema nikakve dodirne tačke sa spornim transferima.

Folk pjevačica Svetlana – Ceca Ražnatović i dalje će biti slobodna da putuje jer, iako je protiv nje podignuta optužnica, nije joj izrečena sudska mjera zabrane napuštanja boravišta ili prebivališta, rečeno je u Višem sudu u Beogradu.

Imovina pod istragom:

* kuća u ulici Ljutice Bogdana
* apartman i vila na Kipru
* džipovi „lendrover” i „ford ekskuržn”, kao i „audi A6”
* računi u zemlji i inostranstvu
* DOO „Ceca mjuzik”
* preduzeće i FK „Obilić”

kurir.rs

Znate nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
[contact-form-7 id="257132" title="Report error"]

Komentari

Kalesija: Otvorena savremena benziska pumpa i autobuska stanica, inves …

Kalesija kao zajednica boljih prilika za mlade, dijasporu, marginalizo …

Tragedija u Živinicama: Traktorom iz avlije sletio u rijeku Gostelju …

Crveni križ Općine Kalesija: Otvoren poziv novim volonterima

Sergej Barbarez objavio spisak Zmajeva za susrete protiv Njemačke i M …

 Počeo transport glasačkih listića prema svim općinskim/gradskim …

CLOSE
CLOSE