Kalesija 15°

Najava utakmica u kantonalnim ligama

U danima vikenda igraju se utakmice 8. kola Prve lige TK. Nogometaši FK “Mladost 78” Vukovije Donje ponovo igraju gostujuću utakmicu. Ovog puta idu za Duboki Potok gdje će na stadionu “Bijelo Polje” snage odmjeriti sa ekipom “Ingrama”. Utakmica se igra u nedjelju sa početkom u 15:00 sati.

Gostujuću utakmicu igraju i nogometaši FK “Krušik”. Na stadionu “Muhamed Umihanić” u Bašigovcima snage će odmjeriti sa ekipom NK “Slatina”. Utakmica se igra u nedjelju sa početkom u 14:30 sati.

S obzirom na kvalitet protivnika i njihovo iskustvo biti će ovo sigurno jedno od najtežih gostovanja naše ekipe. Naši momci su se prošlog vikenda pobjedom nad ekipom iz Puračića vratili na pobjednički kolosjek te se nadamo da će i u nedjelju prikazati najbolje što mogu, i dati sve od sebe, te iz ove utakmice izaći neporaženi što bi za dalji tok takmičenja bilo od krucijalne važnosti za našu ekipu. Stoga vas pozivamo da zajedno u nedjelju podržimo našu ekipu, budemo im dodatni vjetar u leđa, i izvučemo maximum iz ove utakmice. Bašigovci nisu daleko …” piše na stranici FK “Krušik”.

Nogometaši “Rainaca” utakmicu 8. kola Prve lige TK igraju na domaćem terenu. U nedjelju dočekuju ekipu NK “Rijeka” Šerići. Utakmica se igra sa početkom u 14:30 sati. Iz kluba pozivaju navijače da im pruže podršku sa tribina.

U danima vikenda igraju se i utakmice 8. kola Druge lige TK, grupa Jug. Nogometaši “Memića” gostuju kod ekipe FK “Omazići 1937”. Utakmica se igra u subotu sa početkom u 15:00 sati, na pomoćnom stadionu FK “Budućnost”.

Nogometaši FK “Bijeljevac” Miljanovci utakmicu igraju na domaćem terenu. U goste im dolazi ekipa FK “Sapna”. Utakmica se igra u subotu u 14:30 sati.

Domaću utakmicu igraju i nogometaši FK “Spreča”. Dočekuju ekipu FK “Toplice”.

Znate nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
[contact-form-7 id="257132" title="Report error"]

Komentari

Kalesija: Otvorena savremena benziska pumpa i autobuska stanica, inves …

Edinin recept za cimet rolnice

“Vezeni most” stigao i u Kalesiju

Poziv poljoprivrednim organizacijama: Besplatan trening, svi troškovi …

Na graničnim prijelazima lišeno slobode devet osoba

Uprava policije MUP TK: Upozorenje građanima u vezi prevara

CLOSE
CLOSE