Kalesija

UM “Trik”: Info sesija za mlade evropske ambasadore (YEA) u Kalesiji

Mreža Mladih evropskih ambasadora okuplja mlade aktiviste sa cijelog Zapadnog Balkan. Iako YEA članovi dolaze iz različitih sredina, ujedinjeni su zajedničkom vizijom: Zapadni Balkan koji neguje svoju raznolikost, podstiče međusobno razumijevanje i sarađuje sa Evropskom unijom.

Iz Udruženja mladih “Trik” pozivaju mlade mlade od 18 do 29 godina iz Kalesije da se pridruže info sesiji povodom otvorenog poziva za nove članove mreže Mladih evropskih ambasadora (YEA)!

Dođite da saznate više i postanite dio mreže koja podstiče raznolikost, razumijevanje i saradnju sa Evropskom unijom. Saznajte sve što trebate znati o prijavi i uključivanju u ovu sjajnu inicijativu” piše na stranici Udruženja mladih “Trik”.

Info sesija će se održati 20. oktobra (nedjelja) u 14:00 sati u Centar za djecu i mlade- Sportska dvorana (UM “TRIK”).

YEA mreža je otvorena za mlade ljude različitih profila, interesovanja i profesija. Svaki budući YEA nosi sa sobom svoju jedinstvenu viziju—bilo da je u pitanju ozelenjavanje zajednice, razvoj novog softvera, zagovaranje ljudskih prava ili gajenje organskog voća i povrća na porodičnom imanju— svi oni čine naše društvo vibrantnijim i boljim.Kako bi pomogao budućim Ambasadorima da se prijave, WeBalkans organizuje YEA Otvorene dane širom regiona gde će trenutni članovi mreže deliti relevantne informacije o YEA mreži i pomoći im u procesu prijave.

Znate nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
[contact-form-7 id="257132" title="Report error"]

Komentari

Kalesija: Otvorena savremena benziska pumpa i autobuska stanica, inves …

Uspješno završena sezona kornišona u Srednjoj Bosni – otkuplj …

VIDEO/Bundevu od 22 kilograma, kineske pečenjke i druge proizvode Mej …

Kalesijka boračka udruženja pridružuju se protestima u Sarajevu, tr …

Na likovnoj koloniji “KLIK 2024” cilj predstaviti potencijale i l …

Proizvode i rukotvorine na Sajmu u Kalesiji predstavilo 57 izlagača

CLOSE
CLOSE