Kalesija 12°

Najava utakmica u kantonalnim ligama

Zbog poplava koje su prošle sedmice zahvatile Jablanicu, Konjic, Fonjicu i Kreševo odgođene su utakmice 7. kola Prve lige TK. Utakmice koje su se trebale igrati prošli vikend igrat će se sutra odnosno prekosutra.

FK “Mladost 78” Vukovije Donje utakmicu 7. kola Prve lige TK igra u u Zelinji  a protivnik je NK Trebava. Utakmica počinje u 15:00 sati.

Domaću utakmicu igraju nogometaši FK “Krušik”. U nedjelju dočekuju ekipu “Mladost” Puračić. Utakmica se igra sa početkom u 15:00 sati.

U okviru 7. kola Prve lige TK na stadionu “Senad Mešić Čiča” u Raincima Gornjim igra se derbi između ekipa koje zauzimaju prvo i drugo mjesto na tabeli. Ekipa NK “Rainci” ima bod više od ekipe NK “Ingram” . Utakmica se igra u subotu sa početkom u 15:00 sati.

Za vikend se igraju i utakmice 7. kola Druge lige TK grupa Jug. U Memićima se igra komšijski derbi. Ekipa FK “Memići” dočekuje ekipu FK “Bijeljevac”.

Nova tri boda svakako bi bila od velikog značaja za obje ekipe, ali ono što je sigurno da nas očekuje odlična utakmica” piše na stranici FK “Memići”. Utakmica se igra u nedjelju u 15:00 sati.

Nogometaši “Spreče” će na gostovanje u Sapnu. Utakmica se igra na Gradskom stadionu u Sapni u subotu sa početkom u 15:00 sati.

Znate nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
[contact-form-7 id="257132" title="Report error"]

Komentari

Kalesija: Otvorena savremena benziska pumpa i autobuska stanica, inves …

Sutra od 06:00 sati zabranjeno saobraćanje u centru Kalesije

Čišćenju nakon poplava u Buturović Polju pridružio se i Emrah Muj …

Međunarodni dan žena sa sela: Kalesijke predstavile svoje rukotvorin …

Putevi u BiH: Saobraća se po pretežno suhom kolovozu

Servisne informacije iz Živinica (16. 10. 2024.)

CLOSE
CLOSE