Kalesija 12°

Sutra rekreativna vožnja Kalesija-Zvornik-Kalesija

Biciklistička vožnja koja će se održati u sklopu projekta „𝐏𝐫𝐢𝐣𝐚𝐭𝐞𝐥𝐣𝐬𝐭𝐯𝐨𝐦 𝐝𝐨 𝐳𝐞𝐥𝐞𝐧𝐞 𝐳𝐚𝐣𝐞𝐝𝐧𝐢𝐜𝐞” koju realizuje Biciklistički klub Kalesija i UG “Pokreni se” iz Zvornika, a čiji je cilj promocija ekološke svijesti i očuvanje prirode starta sutra u 11:00 sati ispred zgrade Općine Kalesija.
Ova jedinstvena vožnja od Kalesije do Zvornika i nazad okupiće zaljubljenike biciklizma iz Kalesije, Zvornika, Sapne, Osmaka, Živinica i Tuzle te promovisati zdrav način života, ekološku svijest i prijateljstvo među zajednicama.

Sigurnost svih učesnika i učesnica je naš prioritet, te je 𝐨𝐛𝐚𝐯𝐞𝐳𝐧𝐨 𝐧𝐨𝐬̌𝐞𝐧𝐣𝐞 𝐳𝐚𝐬̌𝐭𝐢𝐭𝐧𝐞 𝐨𝐩𝐫𝐞𝐦𝐞 (𝐤𝐚𝐜𝐢𝐠𝐚, 𝐧𝐚𝐨𝐜̌𝐚𝐥𝐞 𝐢 𝐫𝐮𝐤𝐚𝐯𝐢𝐜𝐞) 𝐤𝐚𝐨 𝐢 𝐩𝐨𝐬̌𝐭𝐢𝐯𝐚𝐧𝐣𝐞 𝐬𝐚𝐨𝐛𝐫𝐚𝐜́𝐚𝐣𝐧𝐢𝐡 𝐩𝐫𝐚𝐯𝐢𝐥𝐚 𝐢 𝐮𝐩𝐮𝐭𝐚 𝐨𝐫𝐠𝐚𝐧𝐢𝐳𝐚𝐭𝐨𝐫𝐚, piše na stranici BK Kalesija.

Aktivnosti BK Kalesija su podržane kroz projekat „Jačanje povjerenja i kohezije u zajednicama u Bosni i Hercegovini“ koji finansira Služba za instrumente vanjske politike Evropske unije u okviru Instrumenta za susjedstvo, razvoj i međunarodnu saradnju (NDICI), a zajedno provode EU, Ujedinjene nacije, Misija OSCE-a u Bosni i Hercegovini i Vijeće Europe.

Znate nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
[contact-form-7 id="257132" title="Report error"]

Komentari

Kalesija: Otvorena savremena benziska pumpa i autobuska stanica, inves …

“Mladost” slavila pobjedu,”Sloga” i “Bos …

Juniori “Bosne” osvojili drugo mjesto na državnom prvenst …

Završen memorijalni turnir „Ibrahim Huremović i Dževad Ikanović …

Zekerija Jahja Salihović drugi na državnom takmičenju iz islamske v …

VIDEO/ Bez obzira na kišno vrijeme 65 mališana uzelo učešće na &# …

CLOSE
CLOSE