Kalesija

Zoran Mamić potvrdio: Emir Spahić uskoro u Dinamu!

Dinamu je ostao još jedan posao vezan uz dovođenje igrača, Domagoj Vida je predzadnji, a Emir Spahić trebao bi biti zadnji igrač koji će doći među plave.


“U kontaktu smo, njegov odnos sa Montpellierom nije čist, ali imamo informacije da se sve razvija u dobrom smjeru i nadam se da ćemo za nekoliko dana imati rješenje. To bi bio kraj dolazaka, iako se nikad ne zna”, kazao je Zoran Mamić.

To znači da iz kombinacija otpada Josip Šimunić.

“Teško je to realizovati, ništa se sa Hoffenheimom nije pomaknulo i izgledi su jako mali jer nemamo vremena čekati”, kaže mlađi Mamić, piše Večernji.

Kako god bilo, dolazak Vide, a očito i Spahića, što bi trebalo realizovati početkom sedmice, u utorak, otvara i druge mogućnosti. Spahić bi igrao na mjestu stopera u paru sa Tonelom, Cufré bi držao lijevu bočnu poziciju. Dođe li dobra ponuda, a očekuje se, Šime Vrsaljko mogao bi biti prodan. Pa bi Vida igrao na mjestu odbrambenog igrača.

Tako bi plavi vratili sve potrošeno u ovom prelaznom roku, još bi i zaradili. Doduše, Vida je igrao i kao zadnji vezni, iako bi ipak teško mogao nadomjestiti Milana Badelja. Ali, dolaskom Spahića prelazni rok za Dinamo neće završiti. Mnogo toga ovisit će o kvalifikacijama za Ligu prvaka.

Znate nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

  Ukoliko imate više informacija o temi ili nam želite prijaviti grešku možete nas kontaktirati i na e-mail: ntv@neon.ba.

  Komentari

  Kalesija: Otvorena savremena benziska pumpa i autobuska stanica, inves …

  Putevi u BiH: Saobraća se po suhom i mjestimično vlažnom kolovozu

  Servisne informacije iz Živinica (19. 4. 2024.)

  Servisne informacije iz Kalesije (19. 4. 2024. )

  Više od 20 miliona KM isplaćeno političkim subjektima u 2023. iz bu …

  Vedran Alidžanović novi glavni tužilac Kantonalnog tužilaštva Tuz …

  CLOSE
  CLOSE