Kalesija 26°

Zmajevi protiv Grčke 10. avgusta na Koševu!/ Ulaznice nešto jeftinije…

U Savezu razmišljaju da cijene ulaznica za meč sa Grcima budu jeftnije od uobičajenih za susrete u kojima igra naš državni tim

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine u prijateljskoj utakmici 10. avgusta ove godine selekciju Grčke ugostit će na Olimpijskom stadionu «Asim Ferhatović Hase – Koševo», ekskluzivno saznaje SCsport.ba.

«Sport five, agencija koja nam je ugovora meč sa Grcima insistirala je da se utakmica igra na Koševu. Nakon razgovora sa njima kontaktirao sam selektora Safeta Sušića koji je istakao da nema ništa protiv da sa Grcima igramo na Koševu. Shodno tome, zvanično dogovorili smo da se susret odigra, umjesto na Bilinom polju u Zenici, na našem olimpijskom stadionu», rekao je za SCsport.ba Jasmin Baković, generalni sekretar N/FS BiH.

Baković je kazao i da u Savezu razmišljaju da cijene ulaznica sa utakmicu sa atraktivnim protivnikom budu niže od uobičajenih, a kako bi tribine Koševa bile što više popunjene.

«U avgustu će u našoj zemlji biti mnogo Bosanaca i Hercegovaca koji žive u inostranstvu, tako da se nadamo da će i veliki broj tih naših ljudi doći da bodre reprezentaciju protiv Grčke. O terminu odigravanja meča na Koševu odlučit ćemo u narednim danima», istakao je Baković za naš portal.

scsport.ba

Znate nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
[contact-form-7 id="257132" title="Report error"]

Komentari

Kalesija: Otvorena savremena benziska pumpa i autobuska stanica, inves …

Lijep gest: Obnovili ispisana imena na spomen obilježjima na Lisači

BiH: Sedam žena ubijeno u prvih šest mjeseci ove godine

Sjećanje na Hatidžu Mehmedović, majku koja je simbol borbe za istin …

Na Kameničkom brdu ekshumirani posmrtni ostaci najmanje jedne žrtve …

Strast prema numizmatičkom sakupljanju: Priča o mladom kolekcionaru …

CLOSE
CLOSE