Kalesija 13°

Urušava se kalesijska SDA, članovi ove stranke prelaze u BPS

Aktuelni direktor Osnovne škole u Tojšićima Hajrudin Zulfić te doktor porodične medicine Asim Mehmedović danas su istupili iz Stranke demokratske akcije te potpisali pristupnice BPS-a Sefer Halilović. Kao razlog pristupanja ovoj stranci, navedeni su istakli da je BPS Kalesija trenutno najkvalitetnija stranka po rukovodstvu i članovima koje krasi obrazovanost, pravednost i poštenje kao i vladavina zakona i demokratije.

„Mene raduje činjenica da sve više ljudi pristupa našoj stranci jer mi svojim radom i poštenjem privlačimo pozornost kako u Kalesiji tako i u drugim općinama. Mi ćemo i u narednom periodu uvijek biti na usluzi građanima, jer oni su ti koji nas biraju da ih predstavljamo“, kazao je predsjednik OO BPS Sefer Halilović te poslanik u Skupštini TK Mirsad Selimović.

Vrijedi napomenuti i to da je oko dvadesetak omladinaca istupilo iz Stranke demokratske akcije te se priključilo radu Foruma mladih BPS-a Kalesija. Podsjećanja radi prije nekoliko mjeseci i Zuhdija Pjanić (SDP) pristupio je ovoj stranci kao i veliki broj građana Rainaca koji su obećali podršku BPS-u na predstojećim izborima.

Ramo Abidović

Znate nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

  Ukoliko imate više informacija o temi ili nam želite prijaviti grešku možete nas kontaktirati i na e-mail: ntv@neon.ba.

  Komentari

  Kalesija: Otvorena savremena benziska pumpa i autobuska stanica, inves …

  Fudbaleri “Mladosti” i “Sloge” ostvarili pobje …

  Veliki požar na “Dom smreka” Srebrenik, jedna osoba premi …

  TK pooštrava mjere: Kazne i za one koji daju novac prosjacima

  Želite smršaviti do ljeta? Učinite ove četiri jednostavne promjene …

  Draga naša razrednice…

  CLOSE
  CLOSE