Kalesija 11°

Strava u Srbiji: Dječaka silovali brat, sestra, rođak i komšija penzioner

spovjest dječaka iz sela Brnjice u Srbiji šokirala je javnost. Nad 13-godišnjim M. M. seksualno su se iživljavali brat, polusestra, rođak i komšija penzioner. Zlostavljanje je jučer policiji prijavio otac dječaka, objavio je Blic.

Dječak je mjesecima skrivao da su ga seksualno zlostavljali njegovi najbliži. Potresna priča učenika sedmog razreda naprosto je šokirala policiju i radnike Centra za socijalni rad.

Kako piše Blic, dječaka su posljednjeg dana prošle školske godine zatekli u kući, dok mu je otac bio na poslu, i tu ga silovali.

“Moj sin je promijenio ponašanje i nisam znao šta se dešava. Postao je nervozan. Plakao je, vikao na komšiju, tjerao ga iz dvorišta. Prije mjesec dana mi je rekao šta mu se dogodilo. Teško mi je, ne mogu da vjerujem. Prijavio sam slučaj policiji, i on je ispričao sve do detalja. Nadam se da će neko da nam pomogne. Strah nas je i da ostanemo u kući”, ispričao je Marko, otac dječaka.

Otac i sin žive sami. Markova supruga je preminula prije pet godina.

Kako je mališan ispričao u policiji, “posljednjeg dana škole ga je u kući samog zatekao komšija. Htio je da gleda crtane filmove, ali ga je ovaj natjerao da skine gaće. Tada su u kuću ušli i brat, polusestra i rođak, pa su ga redom svi silovali.”

“Svi muškarci su mi to radili. Onda su mi prijetili da će da me zaklati ako kažem ocu. Mene je bolio stomak nekoliko dana, sve me je svrbilo i peklo, ali sam šutio. Tek sam prije nekoliko dana rekao ocu šta se desilo”, ispričao je dječak.

sarajevo-x

Znate nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

  Ukoliko imate više informacija o temi ili nam želite prijaviti grešku možete nas kontaktirati i na e-mail: ntv@neon.ba.

  Komentari

  Kalesija: Otvorena savremena benziska pumpa i autobuska stanica, inves …

  Više od 20 miliona KM isplaćeno političkim subjektima u 2023. iz bu …

  Vedran Alidžanović novi glavni tužilac Kantonalnog tužilaštva Tuz …

  Oni su se istakli posebnim zaslugama: Imena onih koji će dobiti opći …

  Živinice: Pronađeno tijelo muškarca, policija na terenu

  Ford otvorio knjigu narudžbi za najsnažniji Mustang do sada

  CLOSE
  CLOSE