Kalesija 16°

Srpski estradni menadžer: Devedeset posto pjevačica su prostitutke!

Čak 90 posto pjevačica, uglavnom ovih mlađih koje se probijaju, bavi se prostitucijom i do svojih albuma dolazi isključivo preko kreveta, tvrdi u razgovoru za Press Vladimir Vlada Perović, bivši menadžer Ane Nikolić, Cece Ražnatović i čovjek koji “u prste” zna sve šta se zbiva na estradi.


Bivši muž kraljice narodne muzike Lepe Lukić, koji je devedesetih godina bio vlasnik nekoliko najpoznatijih klubova i restorana u Beogradu, kao i menadžer mnogih zvijezda, dobro je upoznat sa mračnim tajnama mnogih poznatih imena, a kako se ranije pisalo u medijima, i sam je hapšen jer su se u njegovim klubovima, navodno, podvodile djevojke.

“Hapšen sam 1987. godine zbog pokušaja utaje poreza kao privatni kafedžija, a ne zbog podvođenja. Oslobođen sam toga, i to pravosnažnom presudom. Držao sam nekoliko klubova: “Dugu”, “Dunavski cvet”, čuvenu “La kostu” odnosno “Krokodil” na Senjaku, “Top najt”, “Taš 202”… To su sve elitni klubovi koji su obilježili 25 godina života u Beogradu. I uviek kada je neko gazda lokala, onda se njemu tako nešto pripisuje, što je glupost, tvrdi Perović.

Znate nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
[contact-form-7 id="257132" title="Report error"]

Komentari

Kalesija: Otvorena savremena benziska pumpa i autobuska stanica, inves …

Šta podrazumijeva putničko zdravstveno osiguranje i kada trebate pod …

Bajramska čestitka: JU Centar za socijalni rad Kalesija

Bajramska čestitka: BKC “Alija Izetbegović” Kalesija

Bajramska čestitka: MM Metal Kalesija

Bajramska čestitka: „UNIS-TOK“ d.o.o. Kalesija

CLOSE
CLOSE