Kalesija 19°

Srbijanski mediji / Trifunoviću, Bog te video: Sergej brani ubicu Srba!


Na sarajevskoj premijeri filma “Montevideo, bog te video” Sergej Trifunović se pojavio u majici sa likom Jovana Divjaka, osumnjičenog za ubistvo 42 Srbina u Dobrovoljačkoj ulici.
Glumac Sergej Trifunović pojavio se u petak uveče poslije sarajevske premijere filma “Montevideo, bog te video” u majici sa likom generala Jovana Divjaka, kog država Srbija optužuje za zločin u Dobrovoljačkoj ulici, kada su ubijena 42 nedužna vojnika JNA!

Crna majica sa bijelim obrisima penzionisanog generala Armije BiH i natpisom “SaraJovo” bila je na zabavi poslije projekcije u bioskopu “Miting point” veća zvijezda od čitave ekipe srpskog blokbastera, predvođene režiserom Draganom Bjelogrlićem.

Trifunović, koji u “Montevideu” ima tek epizodnu ulogu (načelnik Komatina), uslikan je kako se, okružen hostesama, zadovoljno smješka poslije premijere. Sličan, samozadovoljni osmijeh – barem na Sergejevoj majici – ima i general Jovan Divjak.

Kako su za Press rekli u produkcijskoj kući “Intermedija netvork”, koja potpisuje najgledaniji srpski film u posljednjih nekoliko godina, Sergej na premijeru filma nije došao u majici sa likom Divjaka, već je, vjerovatno, obukao kasnije.

– On nije tako izašao na premijeru, već je možda bio u njoj na zabavi poslije filma. Uostalom, to je njegova lična stvar i njegov lični nastup – navode u “Intermedija netvorku”.

Zanimljivo je da je upravo Sergej Trifunović u jednom intervjuu, prije nekoliko godina, govorio o zločinima nad Srbima koji prolaze nekažnjeno, pa čak i o Naseru Oriću, kolegi Jovana Divjaka iz Armije BiH.

– Ima ljudi koji, jednostavno, preziru sve što ima prefiks “srpski”. Pogledajte one dve nakaze, Natašu Kandić i Sonju Biserko, za koje je Mesić, koji je veličao NDH, ipak okej čovjek. Kad se tako misli ovdje, šta onda i da očekujemo od Haga koji nam je oduzeo pravo da objesimo Slobu na Terazijama i koji je Nasera Orića pustio kući. Niko normalan neće pravdati Srebrenicu, ali zašto bi iko normalan zaboravio da je Srebrenica bila odgovor na ono što je uradio Naser Orić? – kazao je on za “TV Novosti”.

Provokacija sa majicom – i to u danima kada u Sarajevu, ispred ambasade Austrije, traju oštri protesti raje zbog hapšenja generala Divjaka – samo je još jedan u nizu ispada nadarenog glumca.

24sata.info

Znate nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
[contact-form-7 id="257132" title="Report error"]

Komentari

Kalesija: Otvorena savremena benziska pumpa i autobuska stanica, inves …

Najava: Danas obilježavanje 32. godišnjice progona i stradanja Bošn …

Bakir Krajinović: Stiže ljeto, temperature do 31 stepen, očekuju se …

Bolni plašt tišine u Tuzli prekidaju jecaji roditelja ubijene mlados …

Koje namirnice vam mogu pomoći da smanjite stres

Istekao je rok za podnošenje prijava za ovjeru političkih stranaka i …

CLOSE
CLOSE