Kalesija 19°

Senad Mešić na takmičenju u Srbiji predstavlja Kalesiju i BiH

Jedan od iskusniji amaterskih boraca na našim područjima Senad Mešić iz Rainaca Gornjih član KBS „Golden Team“, 3.septembra predstavljat će Kalesiju na prestižnom takmičenju u borbi po Sanda fight pravilima u Srbiji.

„Pa treninzi traju već sedmicama, trener Senad Osmanović puno pažnje posvećuje svakom detalju. Želi da budem u potpunosti spreman i naravno da pobjedim“, govori nam Mešić.

mesic_1

On ističe da gleda borce Sameda Osmanovića, Mesuda Selimovića i Igora Emkića te od svakog „krade“ znanje kako bi što spremnije ušao u meč.

Njegov trener Senad Osmanović mišljenja je da posjeduje tehniku i da ima znanje, samo je neophodno raditi na kondiciji i na određenim detaljima, a u uspjeh je i on sam ubjeđen.

„Ja sam pred sebe postavio cilj, a to je pobjeda. Uzdam se u Allaha dž.š. i sigurno ću predstaviti svoju Kalesiju u najboljem svjetlu“, ističe Mešić.

Inače Mešić je do sada više puta učestvovao na takmičenjima širom BiH, a okušao se i u disciplini kung fua. Zbog svojih rezultata i takmičenja koja je osvajao Senada Mešića smo predstavili i u emisiji “Naši talenti”.

 

Znate nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
[contact-form-7 id="257132" title="Report error"]

Komentari

Kalesija: Otvorena savremena benziska pumpa i autobuska stanica, inves …

Osamnaestogodišnjak iz Zenice preminuo od posljedica zaraze morbilama

Tomislav Cvitanušić uplatio članarinu u MIZ Srebrenica

Predstavljen bh. tim za Olimpijske igre u Parizu, Lana Pudar najveći …

Malonogometni turnir Šeher-Osmaci 30. i 31. jula

Šejlin recept za pitu buraniju

CLOSE
CLOSE