Kalesija

Savršeno mjesto za zabavu za Halloween? Shrekova kuća u močvari u Škotskom visočju

Noć vještica, Halloween, mnogima u SAD-u “najdraži praznik”, sve se više obilježava i u Europi, a fanovi maskiranja i maskiranih zabava, spremni su izdvojiti i dosta novca i uložiti dosta truda. Sada ludu zabavu mogu organizirati u Shrekovoj kući u močvari koju će zakupiti preko Airbnba, isključivo za vikend od 27. do 29. listopada, dakle neposredno prije Noći vještica.

– Oduševljen sam što vas mogu pozvati u ovaj bajkovit smještaj – kaže Magarac, Shrekov kompanjon, u opisu kuće koja se nalazi u škotskom visočju.

image

– Shrekova močvara je ljupka. Jednostavno predivna. Savršeno mjesto za zabavljanje gostiju. – vabi Magarac turiste – Znate što najviše volim oko nje? Sve. Zaraslo okruženje, skromne interijere, zgodne gromade kamenja, sve… Ne mogu dočekati da i gosti iskuse ovaj blatnjavi komadić raja.

Kuća u Škotskoj vrlo je detaljna rekonstrukcija ljubljenog doma ogra Shreka iz istoimene franšize animiranih filmova o zelenom čudovištu meka srca. Smještena je na osami, a gosti mogu uživati u šetnjama po crnogoričnim šumama, piknicima, miru i tišini u osami, daleko od grada ili pak ludom tulumu koji nikome neće smetati. Na ulazu su i obavezni znakovi “Opasnost”, “Ne prilazi”, “Čuvaj se ogra”. Zahod, umivaonik i tuš su odvojeni od kućice, skriveni 20-ak metara dalje u šumi.

Shrekova močvara, Airbnb

 /Airbnb/alix Mcintosh

Sretnici će smještaj u Shrekovoj močvari moći osigurati online, 13. listopada, kada počinje booking, a neće platiti ništa. Naime, kuća se nalazi na golemom, slikovitom posjedu Ardverikie, gdje su snimane brojni filmovi i serije. Primjerice, u Netflixovoj kruni to je imanje ‘glumilo‘ omiljeni dvorac kraljice Elizabete II., Balmoral, koji se također nalazi u Škotskoj. U suradnji s Airbnbom, zaradu od tog vikenda donirat će zakladi HopScotch, koja siromašnoj djeci omogućava da imaju praznike iz snova.

Najvažniji zahtjevi od potencijalnih gostiju su da imaju aktivan profil na Airbnbu, važeću osobnu iskaznicu i da su stari barem pet godina.

image

Što se ljubitelja Shreka i njegove ekipe tiče, Chris Meledandri, šef Illuminationa nedavno je ponovio kako se nada da će se originalna ekipa – Mike Meyers (Shrek), Eddie Murphy (Magarac) i Cameron Diaz (Fiona) ponovno okupiti za peti film franšize. Doduše, rekao je kako još nisu potpisani nikakvi ugovori, a štrajk scenarista, a zatim i glumaca, dodatno je usporio stvari. Zasad posljednji, četvrti film “Shrek: uvijek i zauvijek” izišao je još 2010. godine.

Izvor: jutarnji.hr

Znate nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

  Ukoliko imate više informacija o temi ili nam želite prijaviti grešku možete nas kontaktirati i na e-mail: ntv@neon.ba.

  Komentari

  Kalesija: Otvorena savremena benziska pumpa i autobuska stanica, inves …

  Muslimani večeras dočekuju Lejletu-l-berat, noć u kojoj se ispisuje …

  Košarkaši sutra nastupaju: Juniori domaćini, ostale selekcije putuj …

  Kalesijski odbojaši upisali još jednu pobjedu

  Kako konzumiranje jaja može uticati na gubitak težine?

  BKC Kalesija: U ponedjeljak promocija izuzetno vrijednog djela BOSANSK …

  CLOSE
  CLOSE