Kalesija 14°

OSING osiguranje-inženjering d.o.o. Sarajevo otvorio novu Stanicu za tehnički pregled u Kalesiji (FOTO+VIDEO)

OSING osiguranje-inženjering d.o.o. Sarajevo otvorio je danas novu Stanicu za tehnički pregled motornih vozila u Kalesiji. Velika posjeta, ugodan ambijent i naravno ljubazno osoblje potrudili su se maksimalno da otvorenje prođe u što boljoj atmosferi o čemu svjedoče svakako i klijenti.

Generalni direktor Stanica za tehnički pregled OSING osiguranje-inženjering d.o.o. Sarajevo Said Goletić kazao je za NEON Televiziju da je zadovoljan otvorenjem, te da svim klijentima želi dobrodošlicu. Osim toga, uručio je i novčanu donaciju u vrijednosti 1000 KM Udruženju “Osmijeh nade” Kalesija na čemu su iz ovog Udruženja posebno zahvalni.

Osim riječi hvale iz kalesijskog Udruženja “Osmijeh nade” Kalesija, riječi hvale su stigle i od samih klijenata koji su danas posjetili OSING osiguranje-inženjering d.o.o. Sarajevo.

Nova Stanica OSING osiguranje-inženjering doo Sarajevo se nalazi na adresi Senada Hodžića-Mehdina bb Kalesija (bivša stanica tehničkog pregleda motornih vozila Amox Treyd). Osing osiguranje-inženjering d.o.o. Sarajevom možete posjetiti svakim radnim danima od  07:00 – 16:00 sati, subotom od 07:00-13:00 sati ili ih kontaktirati na broj telefona 035/632-102.

Znate nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

  Ukoliko imate više informacija o temi ili nam želite prijaviti grešku možete nas kontaktirati i na e-mail: ntv@neon.ba.

  Komentari

  Kalesija: Otvorena savremena benziska pumpa i autobuska stanica, inves …

  Kakvo nas proljeće očekuje: Objavljena dugoročna vremenska prognoza

  Rok za izdavanje e-legitimacija u TK ističe 31. marta

  BKC Kalesija: U četvrtak promocija knjige poezije Huseina Haskovića …

  Putevi u BiH: Upozoravamo na učestale odrone kamenja na kolovoz

  Servisne informacije iz Živinica (4. 3. 2024.)

  CLOSE
  CLOSE