Kalesija 31°

Online edukacije: Kalesijka Ajša Milkunić i Beautybeast by Mel donose savjete i kozmetička rješenja

Naša koža je najveći organ u tijelu i ima ključnu ulogu. Pravilna briga i njega od izuzetne važnosti su ne samo za ljepotu nego i zdravlje.Upravo pravilna njega i briga o koži fokus su djelovanja Beauty beast by Mel. Beauty beast by Mel je mlada, poduzetna radionica željna izrade prirodnih proizvoda proizvedenih po bio recepturi stručnjaka iz područja farmacije i kozmetologije. Kreator pomenute radionice je Melisa Avdić.
Pored toga što je Melisa estetičar sa dugogodišnjim iskustvom, Melisa je i ceritifcirani fitoaromaterapeut, te je 2022 godine pokrenula svoj brend kozmetike, gdje se brzo razvio taj posao, i za kratko vrijeme postigao velike rezultate, sajmom u Sarajevu, a zatim i krunisan dodjelom nagrade u Beogradu. Brend je nastao iz ljubavi prema prirodnoj kozmetici, te se Melisa odlučila da prirodu i njene blagodati približi svima nama. Kako je cilj rasti i napredovati tako se “rađaju” i novi proizvodi. Zaštitno lice pomenute kozmetke je Kalesijka Ajša Milkunić. Ajša i Beautybeast by Mel napravile su još jedan korak naprijed. Krenule su s online edukacijama koje sadrže savjete i rješenja za sve tipove kože.

Ajša je snimila i prvi video koji govori o sitnim bijelim tačkicama oko očiju i kako ih se riješiti.

Videe možete pogledati na stranicama Estetsko kozmetičkog studija Fenix i Beautybeast by Mel.

Ajša ističe da osim pomenutog rade na mnogim stvarima koje će unaprijediti kozmetiku. Očekuju nov pakovanja a rade i na tome da osvoje nagradu “Najuspješnije dame i brendove 2024”,

Znate nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
[contact-form-7 id="257132" title="Report error"]

Komentari

Kalesija: Otvorena savremena benziska pumpa i autobuska stanica, inves …

UM “Trik”: Likovni natječaj na temu “Rodna ravnopra …

Tužna vijest za sve: Preminuo mladić Adnan Šemić zbog kojeg je pro …

Biden imenovao Bosanca za višeg savjetnika, kao dječak izbjegao paka …

Za zapošljavanje i samozapošljavanje boračke populacije ove godine …

Najuspješniji takmičar prvenstva: Bakir Musić s 4 zlatne i 1 bronza …

CLOSE
CLOSE