Kalesija

Na Dan žena taksista Alija Serdarević i ove godine damama poklanja besplatnu vožnju

Međunarodni dan žena ili 8.mart prilika je da pripadnicama ljepšeg spola pokažemo dodatnu ljubav i pažnju. Pažnju i ljubav majkama, sestrama, suprugama, djevojkama, kćerkama treba poklanjati svakog dana jer svojim zalaganjem one to zaslužuju, ali Dan žena prilika je da to uradimo nekako svečanije i usudit ćemo se kazati glasnije. Pored cvijeća, parfema i drugih poklona svi se trude naći najorginalniji način kako bi damama uljepšali njihov dan. Orginalan način kojem je vjeran već 7 godina našao je i kalesijski taksista Alija Serdarević. Besplatno vozi dame. Tako da nas nije iznenadilo da kada nam je danas potvdio da će i ove godine damam pokloniti vožnju.

“Rekao sam već do penzije ako Bog da. Ostalo mi je nekih četiri godine do penzije. Ja sam sretan i zadovoljan zbog reakcija koje su bile prošlih godina. Na početku su žene bile iznenađene kada kažem da je besplatna vožnja sada je to već neka tradicija, da tako nazovemo. Moram kazati da sam ja sretan zbog ovoga ovo je neki moj način da izrazim zahvalnost.” kazao je Serdarević za portal NEON Televizije.

Naš sagovornik poziva dame da u petak od 8 sati pozovu na broj 061 704 507 te iskoriste pravo na osmomartovski poklon, odnosno pravo na besplatnu vožnju.

Znate nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

  Ukoliko imate više informacija o temi ili nam želite prijaviti grešku možete nas kontaktirati i na e-mail: ntv@neon.ba.

  Komentari

  Kalesija: Otvorena savremena benziska pumpa i autobuska stanica, inves …

  Sindikalna potrošačka korpa iznosi skoro 3.000 KM, dok je prosječna …

  Iz sarajevske policije objavili detalje tragedije: Utvrđeni identitet …

  Srednjoškolci iz Kalesije u bosanskom stilu i ambijentu obilježili R …

  Kalesijac Rijad Alić okupio golmane sa područja TK: Zadovoljan radom …

  Sjećanje na krvavi dan na igralištu u Srebrenici i potresna svjedoč …

  CLOSE
  CLOSE