Kalesija 14°

Modni studio iz Sarajeva nudi posao za osobe sa invaliditetom

Janarta modnio studio postoji od 2012. godine, a brend se gradio godinama kroz važne i projekte zahvaljujući kojima su se istaknuli na tržištu. Ono po čemu se Janarta također izdvaja jesu i poslovne prilike koju nude osobama sa invaliditetom.

Janarta predstavlja avangardu, buntovnost i istovremeno eleganciju pa i prefinjenost. U središtu svakog dizajna je žena kao snažna individua, snažna, samosvjesna, visokog i prefinjenog stila, moćna, pomalo buntovna, ali besprijekorno elegantna i romantična.

“Kada sam dizajnirala i napravila svoju prvu kreaciju, od tog trenutka sam znala da će modni dizajn biti moj životni poziv. Beskrajni kreativni svijet u kojem je nespojivo kompatibilno i gdje je nemoguće moguće. Svijet beskrajne kreativnosti u kojem svaki dizajner mora pronaći svoj put, vlastiti rukopis i originalnost. Moje kreacije su oduvijek predstavljale mene i moju umjetnost, kroz dizajn sam govorila, to je postao moj drugi način izražavanja u kojem sam prenijela, ne samo svoje lične stavove prema svijetu, već sam kroz kreacije izražavala i svoju umjetnost”, riječi su dizajnerice Janje Stijepić.

Međutim, osim što se kreacije Janarte, po svom izgledu i unikatnosti, izdvajaju od ostalih brendova na bh. tržištu, ono što je veoma važno istaknuti i kao pozitivan primjer navesti jeste i to što oni u svom studiju zapošljavaju osobe sa invaliditetom 60 – 90 posto. Prilika da se svako osjeća korisno i produktivno, u prijatnom i prijateljskom okruženju.

Naime, na platformi Klix Posao trenutno je aktivno nekoliko oglasa upravo Janarta modnog studia u kojima zapošljavaju šnajdericu, Web dizajnera, Asistent dizajnera, Računovođu, Digital Marketing Menadžera, Tekstilnog radnika i Fotografa.

Iskoristit ćemo priliku i svima onima koji planiraju aplicirati na konkursu za posao u Janarta modnom studiju otkriti jednu trenutnu prednost.

Trenutno je za klijente koji se se vide kao uposlenici Janarte od najvećeg značaja pozicija šnajdera/šnajderice. Za ovu poziciju još uvijek niko nije aplicirao putem Klix Posao pa ako ste vješti kao krojač i imate marljive ruke, onda će ovo biti idealna pozicija za vas.

Svi oglasi aktivni su do 19. oktobra 2023. godine, ali je bolje što prije konkurisati na jednu od pozicija koje u svojom studiju nudi Janarta.

klix.ba

Znate nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

  Ukoliko imate više informacija o temi ili nam želite prijaviti grešku možete nas kontaktirati i na e-mail: ntv@neon.ba.

  Komentari

  Kalesija: Otvorena savremena benziska pumpa i autobuska stanica, inves …

  U nedjelju “Dječija biciklijada” u Kalesiji

  Obilježavanje 32. godišnjice progona i stradanja Bošnjaka Šehera i …

  Putevi u BiH: Na dionicama u kotlinama i uz riječne tokove smanjena …

  Servisne informacije iz Živinica (22. 5. 2024.)

  Servisne informacije iz Kalesije (22. 5. 2024.)

  CLOSE
  CLOSE