Kalesija 20°

Miljanovčani bolji od nogometaša „Oskove“

U srijedu igrači Bijeljevca iz Miljanovaca na svom terenu su ugostili ekipu „Oskove“ iz Živinica koju su savladali rezultatom 5:1. Prvo poluvrijeme ove utakmice završeno je u korist domaćina rezultatom 2:0 , a u strijelce su se upisali Alen Alibašić u petoj minuti i Mirsad Sinanović u 30.minuti.

Treba napomenuti da su tokom čitavog prvog poluvremena, igrači Miljanovaca prijetili gostima, no rezulat se nije mjenjao. Početkom drugog poluvremena u 51. minuti rezultat na 3:0 povisio je Admir Pezić. Gosti su zatim krenuli u napad što im je pošlo za nogom da postignu jedan pogodatk i time smanje rezultat 3:1 a jedini strijelac za goste u 64.minuti bio je Almir Ikanović.

Trener domaćih Kadro Aljukić nakon primjenog pogotka u napad sa klupe ubacuje mladog Admira Imšića koji je ponio i epitet najboljeg na terenu. Nije dugo bio u igri, a Imšić je u 67. minuti postigao svoj prvi pogodat na utakmici i tako donio svom klubu prednost od 4:1.

Gosti su tek krenuli sa sredine terena, kada su domaći presjekli akciju i tako u 70.minutu mladi Admir Imšić postavlja konačan rezultat utakmice svojim drugim golom od 5:1.

Sudije: Zahid Djedović, Damir Delić, Miran Malkočević delegat utakmice: Husnija Babajić.

FK Bijeljevac: Aner Pašalić (C), Edin Dedić, Semir Muharemović (Adnan Pezić), Almen Imšić, Hariz Merić, Alen Alibašić, Elvis Alimanović (Admir Imšić), Admir Pezić, Mirsad Sinanović, Anel Imšić, Aldin Cakor (Elmir Imšić) Trener: Kadro Aljukić

NK Oskova: Anel Bektić (C), Muamer Glibanović, Dalibor Sikić, Elvis Ajšić (Avdo Mostarčević), Nermin Šišić, Asim Džinić, Rusmir Avdić, Almir Ikanović, Admir Alibašić, Arnel Kudumović, Ahmet Ćohrodžić.Trener: Hašim Mostarlić

 

 

Znate nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
[contact-form-7 id="257132" title="Report error"]

Komentari

Kalesija: Otvorena savremena benziska pumpa i autobuska stanica, inves …

Najava: Danas obilježavanje 32. godišnjice progona i stradanja Bošn …

Bakir Krajinović: Stiže ljeto, temperature do 31 stepen, očekuju se …

Bolni plašt tišine u Tuzli prekidaju jecaji roditelja ubijene mlados …

Koje namirnice vam mogu pomoći da smanjite stres

Istekao je rok za podnošenje prijava za ovjeru političkih stranaka i …

CLOSE
CLOSE