Kalesija 22°

Krv nije voda: Halilović je najveći navijač BiH, nevjerovatno prožiljava utakmice!

krv-nije-voda-halilovic-je-najveci-navijac-bih-nevjerovatno-proziljava-utakmice

Alen Halilović vrlo je blizu da donese odluku o tome za koju reprezentaciju će igrati – BiH ili Hrvatsku. Kako piše jutarnji.hr pozivajući se na tvrdnje njegovog bliskog prijatelja, mlada zvijezda zagrebačkog Dinama mogla bi do Brazila preko Sarajeva, posebno ako na poziv bh. saveza hrvatska kuća nogometa ostane nijema kao do sada.

“Alen Halilović je najveći navijač Bosne i Hercegovine. Način na koji proživljava utakmice te reprezentacije, to još nisam vidio”, kazao je njegov bliski prijatelj, naglasivši kako je Alen posebno impresioniran atmosferom koja se veže uz domaće nastupe “ljiljana”.

“Jel’ ti znaš kakva je atmosfera na Bilinom polju?”, pitao je prijatelja tokom utakmice Hrvatske i Makedonije kada je na stadionu Maksimir vladala pustoš.

Mada ovakve izjave ne moraju biti prevaga za konačnu odluku, puno govore. Činjenica je da Alena uz BiH veže porijeklo, otac Sejad bio je reprezentativac BiH.

Jutarnji.hr dodaje i to kako ovo nije slučaj za kocku i zato Bosanci koriste svaku priliku. Osim Halilovića poziv su poslali i talentiranima Kolašincu (Schalke), Hajroviću (Arsenal) i Seferoviću (Fiorentina), a uz poziv je navodno otišla i rečenica:

“Dečki, vidimo se na SP-u u Brazilu!”

Znate nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
[contact-form-7 id="257132" title="Report error"]

Komentari

Kalesija: Otvorena savremena benziska pumpa i autobuska stanica, inves …

Džemat Miljanovci pokrenuo akciju izgradnje dječijeg parka

Komunalac Kalesija i ove godine obezbijedio sredstva za nabavku komuna …

Viši inspektor Dragan Lukanović: Marš mira – Odjek želje da …

MZ Jajići organizuje izložbu fotografija nastalih u periodu od 1960 …

UM “Trik”: Likovni natječaj na temu “Rodna ravnopra …

CLOSE
CLOSE