Kalesija 14°

KO anketa: Šta kalesijci očekuju od utakmice “Zmajeva” sa Rumunijom!?!


Sledećeg vikenda fudbalska reprezentacija BiH igra kvalifikacionu utakmicu za odlazak na Euro u Poljsku i Ukrajinu 2012.godine.
Na stadionu “Bilino polje” u Zenici, “Zmajevi” će odigrati utakmicu sa Rumunijom, reprezentacijom koja će prema mnogim fudbalskim eksperima sa nama voditi bitku za drugo mjesto u grupi, te vrebati neki kiks Francuza.

Bosanci i Hercegovci svaku utakmicu reprezentacije nazivaju historisjkom, presudnom i sl, ali ova utakmica bi mogla, zbog mnogo razloga, da bude upravo to.

-Što se tiče forme naših reprezentativaca, možemo reći da je stanje mnogo boplje nego što je bilo pred utakmice sa Francuskom i Albanijom.
Iako je prva zvijezda ekipe, Edin Džeko, van golgeterske forme, dobri nastupi Pjanića i Ibiševića u posljednjim utakmicama svojih klubova daju nadu za dobar rezultat. Raduje i povratak u formu Zvjezdana Misimovića.
Salihović ima još jednu utakmicu suspenzije, te će ponovo najveća bojka naše ekipe biti lijeva strana odbrane, ali i napada.
Posljednje informacije govore da bi i kapiten Emir Spahić mogao propustiti ovu utakmicu, ali poznavajući istog, ne sumnjamo da će sve uraditi da 26.marta istrči na teren u Zenici.

Mnogi žele ovoj utakmici umanjiti značaj, prebacujući loptu na moguću suspenziju NS BiH. Nadamo se da će i navijanje u Zenici biti dosljednjo fudbala, te da konačno na stadione dolazimo zbog naših igrača i reprezentacije , a ne zbog skandiranja “SAVEZ NAPOLJE”.

Posjetioci portala Kalesija Online mogu da učestvuju u anketi, odnosno da se izsjasne šta očekuju od ove utakmice.
———————————————————–

[poll id=”5”]

Znate nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

  Ukoliko imate više informacija o temi ili nam želite prijaviti grešku možete nas kontaktirati i na e-mail: ntv@neon.ba.

  Komentari

  Kalesija: Otvorena savremena benziska pumpa i autobuska stanica, inves …

  U nedjelju “Dječija biciklijada” u Kalesiji

  Obilježavanje 32. godišnjice progona i stradanja Bošnjaka Šehera i …

  Putevi u BiH: Na dionicama u kotlinama i uz riječne tokove smanjena …

  Servisne informacije iz Živinica (22. 5. 2024.)

  Servisne informacije iz Kalesije (22. 5. 2024.)

  CLOSE
  CLOSE