Kalesija 12°

Kalesija online i “Retro Art” vas nagrađuju

nagrada1Sa 707 lajkova (u trenutku pisanja vijesti) djevojka sa fotografije ovosedmična je pobjednica u našoj nagradnoj igri pod nazivom “Samo Kalesija online nagrađuje lajkove”. Za nju ove sedmice nagradu je pripremio slikar Mehdin Glogić i vlasnik ateljea “Retro Art” koji se nalazi u zanatskom centru u blizini Gradske džamije u centru Kalesije. Djevojka sa fotografije treba da nam svoje podatke dostavi na e-mail redakcija@kalesija.com. U e-mailu treba da navede ime i prezime i broj telefona na koji je možemo kontaktirati.

 

———————————————

U ateljeu “Retro art” možete naručiti svoje portrete, umjetničke slike, natpis na majicima ili čak na staklu. A ukoliko želite nekome pokloniti nešto za uspomenu i dugo sjećanje “Retro Art” je pravo mjesto za to.  Pored nakita, slika, suvenira, kupci imaju priliku i da na licu mjesta dobiju nacrtan ili naslikan vlastiti portret, prirodu ili nešto po samom izboru. To nije sve. Mehdin Glogić vrši ukrašavanje i zidova vaših soba ili stanova, kao i zidova ugostiteljskih objekata.

Vaše je samo da posjetite atelje “Retro Art” ili da Glogića pozovete na 061 569 – 985. Ono što je novo u ponudi svakako je veliki izbor majica sa motivima Kalesije što može biti idealan poklon za nekoga koga želite obradovati.

retro1

Znate nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

  Ukoliko imate više informacija o temi ili nam želite prijaviti grešku možete nas kontaktirati i na e-mail: ntv@neon.ba.

  Komentari

  Kalesija: Otvorena savremena benziska pumpa i autobuska stanica, inves …

  Rusija od 1. marta zabranjuje izvoz benzina, samo su četiri države i …

  Čovjek koji je zaustavio Musu dobro ga poznaje: Znam šta ga frustrir …

  Putevi u BiH: Saobraća se po suhom i mjestimično vlažnom kolovozu

  Servisne informacije iz Živinica (27. 2. 2024.)

  Servisne informacije iz Kalesije (27. 2. 2024.)

  CLOSE
  CLOSE