Kalesija

Kadira, Mehmed i Zijad Suljkanović napustili Stranku za BiH i prešli u Narodnu stranku Radom za boljitak

Narodnoj stranci Radom za boljitak u martu ove godine pristupilo je 118 novih članova što je najbolji pokazatelj da ljudi koji se žele politički angažovati prepoznaju kvalitetan i koristan politički program. Danas je u stranci upriličen i prijem novih članova koji su prešli iz Stranke za BiH.

„Danas imamo čast da iznesemo da su Stranci Radom za boljitak pristupila dva vijećnika Općinskog vijeća Kalesija, gospodin Zijad Suljkanović i gospođa Kadira Suljkanović. Isto tako ističem da je stranci pristupio i gospodin Mehmed Suljkanović, u tri mandata zastupnik u Skupštini TK, jedan od osnivača Stranke za BiH na ovim prostorima“, kazao je Mersed Šerifović – potpredsjednik Narodne stranke Radom za boljitak BiH.

„Ja sam pristupio Narodnoj stranci Radom za boljitak za bolji život, jer sam spreman da sa radom doprinesem i sebi i drugima, da pomognem i da pokažem kako se sa radom može bolje živjeti zbog multietičnosti i zbog prisutne tendencije u programskim načelima u strukturalnim promjenama koje idu u korist životu običnog čovjeka“, ističe Mehmed Suljkanović – novi član Narodne stranke Radom za boljitak.

„Meni je izuzetno drago što sam postao član ove višenacionalne stranke koja se bori za budućnost cijelog naroda. Ona će se boriti i za poljoprivrednika i za penzionera i za ratnog vojnog invalida. Ja hoću demokratiju, hoću stranku koja nema jednoumlja tj. stranku koja uvažava mišljenja i drugih ljudi“ mišljenja je Zijad Suljkanović – vijećnik u Općinskom vijeću Kalesija koji je danas preuzeo novu člansku karticu.

Iz ove stranke su pozvali građane da im se pridruže u njihovoj borbi sa jasnim ekonomskim ciljevima. Ponosni su na povećanje sredstava koje su osigurali u oblasti poljoprivrede a istaknuti su i rezultati ministra industrije u Vladi TK, Željka Knežičeka ističući da nijedna firma nije otišla u stečaj a radnicima se konstantno uvezuje radni staž. Iz stranke će nastojati  opravdati povjerenje jer na izbore izlaze sa punim listama i sa kandidatima za načelnike u svih 13 općina Tuzlanskog kantona.

RTV Slon

Znate nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

  Ukoliko imate više informacija o temi ili nam želite prijaviti grešku možete nas kontaktirati i na e-mail: ntv@neon.ba.

  Komentari

  Kalesija: Otvorena savremena benziska pumpa i autobuska stanica, inves …

  Sloga upisala pobjedu, Bosna poražena u gostima

  Loš start juniora, sutra nova šansa

  Kalesijka Semina Mujanović “zgrabila” još jedno zlato, 1 …

  Dubioza kolektiv napravila pravi muzički show u zagrebačkom tramvaju

  Bakir Musić proglašen najboljim atletičarem BiH u kategoriji mlađi …

  CLOSE
  CLOSE