Kalesija 18°

Hrvatski carinik tražio od Slovakinje oralni seks

Ambasada Republike Hrvatske u Bratislavi stupila je u kontakt s konzularnim odjelom slovačke ambasade u Zagrebu koja je potvrdila da je upoznata sa slučajem u kojem se prije tri dana jedan hrvatski carinik navodno neprimjereno ponio prema mladoj slovačkoj turistici, zatraživši od nje oralni seks kako bi nju i društvo pustio u Hrvatsku.

Neki slovački mediji u srijedu su objavili vijest o tome da je u ponedjeljak grupa mladih slovačkih turista pri pokušaju da na graničnom prijelazu Plovaniji uđe iz Slovenije u Hrvatsku doživjela niz neugodnosti koji je kulminirao zahtjevom za oralni seks.

Kako je objavila slovačka agencija TASR, pozivajući se na jedan slovački portal, hrvatski carinici najprije su izdvojili vozilo u kojem su se nalazila dva mlada Slovaka s dvije prijateljice. Tražeći od njih da im kažu “gdje su sakrili drogu”, carinici su najprije detaljno pretražili cijelo vozilo i njihove stvari. Potom su, prenosi TASR, odveli dvojicu mladića u ured i natjerali ih da se skinu do gola, prijeteći im odlaskom u zatvor, a jedan od carinika navodno je nekoliko puta jednom od mladića rekao da će svi biti pušteni ako ga jedna od djevojaka oralno zadovolji.

Budući da nisu pronašli nikakvu drogu, prenosi TASR, carinici su nakon otprilike sat vremena koliko je sve skupa trajalo, pustili mlade Slovake da uđu u Hrvatsku. TASR navodi i kako je iz slovačkog ministarstva vanjskih poslova dobio potvrdu da je upoznato sa slučajem te da je rođak jedne od djevojaka predao službenu pritužbu ambasadi Slovačke Republike u Zagrebu.

Hini je iz MVPEI-a potvrđeno da su hrvatska ambasada u Bratislavi i Konzularni odjel slovačke ambasade u Zagrebu u kontaktu te da su Slovaci, putem policijskog službenika ambasade, o svemu izvijestili i hrvatsku graničnu policiju. Glasnogovornik MUP-a Krunoslav Borovec potvrdio je za da je policija dobila informaciju o ovom slučaju od hrvatske ambasade u Bratislavi, ali da slovački turisti nisu prijavili nikakvo krivično djelo. Prema njegovim riječima, policiji bi bilo važno dobiti podatke o identitetu slovačkih turista kako bi mogli provjeriti o čemu se zapravo radi i je li riječ o krivičnom djelu ili o neprimjerenom ponašanju, što bi onda podlijegalo kontroli carinske službe.

Znate nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

  Ukoliko imate više informacija o temi ili nam želite prijaviti grešku možete nas kontaktirati i na e-mail: ntv@neon.ba.

  Komentari

  Kalesija: Otvorena savremena benziska pumpa i autobuska stanica, inves …

  Najteži zločin pripadnika HVO-a nad Bošnjacima: Najmlađa žrtva je …

  Sport spaja ljude, nacije i generacije: Košarkaši ugostili ekipe iz …

  Putevi u BiH: Zabranjen saobraćaj za vozila preko 5 tona na granično …

  Servisne informacije iz Živinica (16. 4. 2024.)

  Servisne informacije iz Kalesije (16. 4. 2024.)

  CLOSE
  CLOSE