Kalesija 19°

Gornje Hrasno “otvorilo” dušu prema BPS-u: Nama treba mladost, nama trebaju novi ljudi

Tribina Bosanskohercegovačke patriotske stranke Sefer Halilović održana je u Gornjem Hrasnu gdje je veliki broj mještana svojim prisustvom jasno poručio da više ne žele slušati lažna obećanja dosadašnjih političara dok su u stvarnosti uslovi života dovedeni na marginu opstanka. bps_hrasno7

Potencijal BPS-a je evidentan, respektabilni kandidati, neovisni o bilo čijem uticaju, hrabri u borbi za ravnopravan treman svih građana, daju im za pravo da svijetla obraza izlaze pred građane i traže podršku kako bi pokazali da može bolje, drugačije i kvalitetnije.

BPS ne dovodi nikoga sa strane na svoje skupove radi stvaranja lažne slike, BPS podržavaju mještani gdje god se pojavi jer se razlikuju od drugih. Jedan poseban komentar obične, prosječne žene i majke iz Hrasna, obilježio je skup a koji kaže: „Lijepo je bilo biti večeras sa Vama, sve mladi i pametni ljudi, nek ste nam razbili ovu tišinu i nek ste nam unijeli mladost i veselje u naše Hrasno. Svaki dan nam samo nešta loše pričaju a mi vidimo da to oni zavađaju narod“ Ovo su riječi jedne “ NANE“ iz Hrasna Gornjeg kojoj je toliko drago bilo vidjeti pozitivne ljude koji govore iskreno i sa osjećajem da je nakon tribine bila predvodnik veselog društva u narodnim igrama.

bps_hrasno8

Zabrinjavajući je podatak iznešen u Gornjem Hrasnu da ove godine niti jedno dijete nije upisano u osnovnu školu, zabrinjavajući je to podatak jer su lažna obećanja za bolje sutra većinu mladih ljudi natjerala da napuste svoj rodni kraj i sreću potraže negdje drugo. Pepoznao je to narod Hrasna, prepoznao je problem koji sami sebi stvaraju dok podršku daju nekome ko ih sistemski uništava.

Bosanskohercegovačka patriotska stranka Sefer Halilović u Gornjem Hrasnu ima kandidata za Vijeće općine Kalesija. Radi se o istinski moralnom, odgovornom i odlučnom čovjeku iz domaćinske porodice. Radi se o Fetiji Užičanin, čovjek koji svojim doličnim ponašanjem zaslužuje pažnju svojih sugrađana koji su to i pokazali podrškom za budućeg predstavnika iz Gornjeg Hrasna.

Odjel za infrmisanje BPS-a

(Plaćeno političko oglašavanje)

Znate nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
[contact-form-7 id="257132" title="Report error"]

Komentari

Kalesija: Otvorena savremena benziska pumpa i autobuska stanica, inves …

JU Veterinarski zavod Tuzlanskog kantona izdaje upozorenje i preporuke …

Zašto visoke temperature uzrokuju glavobolje i šta možete učiniti …

Majke Srebrenice i preživjele žrtve genocida obišli mjesta masovnih …

Tragičan kraj: Pronađeno tijelo jednog utopljenika u Drini, za drugi …

Neumski hotelijeri zadovoljni sezonom, pronalazak kvalitetne radne sna …

CLOSE
CLOSE