Kalesija 20°

Fudbaleri Bosne upisali tri boda, kapije za novinare bile zaključane

U današnjem susretu, fudbaleri Bosne iz Kalesije uspjeli su savladati ekipu Hajduka iz Orašja rezultatom1:0 i tako su upisali nova tri boda. Tokom čitave utakmice, bolju igru su pokazali domaći fudbaleri, koji su mogli i do veće prednosti da je u par navrata na kraju drugog poluvremena bio precizniji Zulić.

Domaći fudbaleri su došli u vodstvo sa jedanaest metara, kada je pogodio Ibro Omerović. Gosti su ipak uspjeli zaprijetiti nekoliko puta, ali na visini zadatka bio je golman domaćih Eldin Muminović-Šiška.

Treba napomenuti i to da su kapije FK Bosna danas ostale zaključane za novinare, a na dio terena predviđen za novinare mogli su ući samo podobni i oni koji su dobri sa predsjednikom Muhamedom Avdićem.

I za nekadašnje pokretače svih akcija oko uređenja stadiona Muhameda Osmanovića i Hazima Jusufovića nije bilo mjesta na stadionu, pa su i oni utakmicu posmatrali sa tribina. Saznajemo da je Muhamed Avdić u Upravu ovog kluba uveo svoje ljude i da je one koji su mnogo toga uradili za ovaj klub praktično otjerao.

R.A.

 

Znate nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
[contact-form-7 id="257132" title="Report error"]

Komentari

Kalesija: Otvorena savremena benziska pumpa i autobuska stanica, inves …

Najava: Danas obilježavanje 32. godišnjice progona i stradanja Bošn …

Bakir Krajinović: Stiže ljeto, temperature do 31 stepen, očekuju se …

Bolni plašt tišine u Tuzli prekidaju jecaji roditelja ubijene mlados …

Koje namirnice vam mogu pomoći da smanjite stres

Istekao je rok za podnošenje prijava za ovjeru političkih stranaka i …

CLOSE
CLOSE