Kalesija 14°

Danas počinje prodaja ulaznica za utakmicu BiH – Island

Fudbalski savez BiH danas će početi prodaju ulaznica za kvalif. utakmicu BiH – Island, po prvi put preko interneta.

“Putem zvanične platforme Kupikartu.ba u ponedjeljak, 13. marta 2023. godine u 12:00 sati počinje online prodaja ulaznica za utakmicu kvalifikacija za UEFA EURO 2024. Bosna i Hercegovina-Island koja će biti odigrana na Bilinom polju u Zenici 23.03.2023. sa početkom u 20:45 sati.

Cijene karata su 30 KM (tribina zapad), 25 KM (istok), 20 KM (jug i sjever).

NAPOMENA

S obzirom na to da će po prvi put ulaznice za utakmice „A“ reprezentacije Bosne i Hercegovine biti dostavljane putem elektronske pošte, upozoravamo sve zainteresovane da budu oprezni i karte kupuju isključivo putem zvanične platforme Kupikartu.ba, a ne od eventualnih preprodavača na crnom tržištu.

Ulaznica je obilježena bar kodom koji će biti očitan uređajem za skeniranje prilikom ulaska na priredbu. Po očitanju bar koda ulaznica ne može biti ponovo korištena.

Pristup će biti omogućen nosiocu ulaznice koja je prva očitana.

Svaki pokušaj ponovnog očitavanja koda sa ulaznice ili njene kopije, bez obzira ko prikazuje ulaznicu, će biti zanemaren a ulazak na priredbu neće biti dozvoljen. Molimo čuvajte ulaznicu na sigurnom mjestu”, saopštili su iz NS/FS BiH.” naveli su iz FS BiH.

BiH protiv Islanda 23. marta na Bilinom Polju otvara kvalifikacije za EURO 2024. Tri dana poslije gostujemo Slovačkoj u Bratislavi.

Za taj meč našim navijačima nije moguće kupiti ulaznice zbog kazne UEFA-e usljed izgreda na utakmici Rumunija – BiH iz prošle godine.

Izvor: Reprezentacija.ba

Znate nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
[contact-form-7 id="257132" title="Report error"]

Komentari

Kalesija: Otvorena savremena benziska pumpa i autobuska stanica, inves …

U julu malonogometni turnir Bajro Čamdžić

“Alfa Lux”: Oglas za posao

Putevi u BiH: Jutros se saobraća po mokrom kolovozu

Servisne informacije iz Živinica (13. 6. 2024.)

Servisne informacije iz Kalesije (13. 6. 2024.)

CLOSE
CLOSE