Kalesija 24°

“Bosna” dočekuje ekipu NK “Orahovica 74”, “Mladost” i “Sloga” igraju u gostima

U danima vikenda igraju se utakmice 23.kola Druge lige FBiH grupa Sjever. U Kalesiji se igra derbi kola. “Bosna” dočekuje trećeplasiranu ekipu NK “Orahovica 74”. Kalesijski klub od pomenute ekipe ima samo bod više i zauzima drugu poziciju na tabeli. Utakmica se igra na Gradskom stadionu u subotu, 27.4.2024. godine sa početkom u 17:00 sati.

Nogometaši “Mladosti” iz Kikača utakmicu 23. kola igraju u gostima. Utakmica NK “Dinamo” Donja Mahala- FK “Mladost” Kikači igra se u nedjelju (28.4.2024) sa početkom u 17:00 sati. Ekipa Dinama zauzima prvo mjesto na tabeli. Posljednji poraz pretrpjeli su u 10. kolu od ekipe Radničkog iz Lukavca rezultatom 2:0. Također u 8.kolu poraženi su od ekipe “Mladost” Kikači rezultatom 1:0.

Gostujuću utakmicu igraju i nogometaši “Sloge”. Snage na terenu odmjerit će sa ekipom FK “Dizdaruša”, u nedjelju (28.4.2024.) sa početkom u 17:00 sati.

Podsjećanja radi, “Bosna” zauzima drugo mjesto na tabeli sa 43 osvojena boda, “Mladost” iz Kikača je na 5. mjestu sa 40 bodova, dok “Sloga” zauzima 13 poziciju na tabeli sa 25 osvojenih bodova.

Znate nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

  Ukoliko imate više informacija o temi ili nam želite prijaviti grešku možete nas kontaktirati i na e-mail: ntv@neon.ba.

  Komentari

  Kalesija: Otvorena savremena benziska pumpa i autobuska stanica, inves …

  Akciji čišćenja Memorijalnog centra Kalesija Gornja pridružili se …

  Nogometaši “Bosne” i “Mladosti” ostvarili pob …

  Nebo iznad BiH uskoro bi opet moglo poprimiti čarobne nijanse, “ …

  Usaglašen konačni tekst rezolucije o Srebrenici i dostavljen predsje …

  Team CNC Kalesija traži radnike

  CLOSE
  CLOSE