Kalesija

BKC Kalesija: Večeras u 18 sati film za mlade “Miraculous: Pustolovine Bubamare i Crnog mačka”, a u  20 sati film o Džeju Ramadanovskom

U JU BKC “Alija Izetbegović” Kalesija, 30. 01. 2024. godine biće prikazani filmovi u 18.00 sati animirani film “Miraculous: Pustolovine Bubamare i Crnog mačka” i u 20.00 sati film “Nedelja”, režisera Nemanje Ćeranića.

Film “Nedelja” prati život jednog od najomiljenijih pjevača na ovim prostorima, Džeja Ramadanovskog. Inspirisan istinitim događajima, donosi priču o Džeju od najranije mladosti pa do velikog uspjeha koji je ostvario. Iako nije imao lako djetinjstvo, koje je proveo uglavnom na ulici ili u popravnom domu, Džej je uspio zauzeti svoje mjesto na muzičkoj sceni i kroz pjesme postati dio života mnogih.

U filmu igraju: Husein Alijević, Marko Janketić, Stefan Vukić, Aleksej Bjelogrlić, Alen Selimi, Ana Pindović, Zlatan Vidović, Maša Đorđević, Milica Janevski, Stojsa Oljačić, Bajram Severdžan, Nela Mihajlović.

Film “Miraculous: Pustolovine Bubamare i Crnog mačka” je akcioni i avanturistički film za mlade. Radnja filma smještena je u savremeni Pariz, gde će se gledaoci upoznati sa porijeklom tinejdžera Marinet i Adrijana, dok pokušavaju da ispune svoju superherojsku sudbinu. Smještena u predivno okruženje, ova fantastična avantura predstavlja živopisan balans između akcije, humora i romantike, u priči o samopouzdanju, hrabrosti i neodoljivoj ljubavi.

Cijena ulaznice je 5 KM i iste možete kupiti na dan prikazivanja filma ili rezervisati na broj telefona JU BKC “Alija Izetbegović” Kalesija, 035/631-881.

Znate nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

  Ukoliko imate više informacija o temi ili nam želite prijaviti grešku možete nas kontaktirati i na e-mail: ntv@neon.ba.

  Komentari

  Kalesija: Otvorena savremena benziska pumpa i autobuska stanica, inves …

  Denisa Avdić: Borba sa karcinomom je teška, puna podrška oboljelim …

  Dok mladi napuštaju BiH, Kalesijka Irma Jusufović odlučila se kao …

  Proljeće je, vratila se Bingo Roda!

  “Bosna” dočekuje ekipu NK “Orahovica 74”, …

  Putevi u BiH: Saobraća se po pretežno mokrom kolovozu

  CLOSE
  CLOSE